Antalya Ahalisi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1994 model Opel Corsa gsi sahibiyim.
Şuan Araçta rölanti sorunu var 1500 , 2000 de takılı kalıyor bazen düşüyor dalgalanma yapıyor , rölanti ayarlayıcı sensörü değiştirdim , ısı müşürünü değiştirdim. Matzel manifold var bazen 3000 devir civarında yığılıyor sonra toparlıyor araç , bazense düzeliyor akıyor yolda. Önceden de 4000 civarları geziyordu Debimetrede sorun yokmuş manifold'un contaları değişti 1500'e kadar düştü , bazen stop edip tekrar çalıştırınca 800lerde geziyor araç. Bazen sıkışıp eksozdan pat sesi geliyor.


Bildiğiniz iyi bi usta var mı antalya da Optek ve Kayra'ya götürdüm aracın sorununu çözemeyip bir dünya masraf çıkardılar bırak biz yapınca haber veririz diyorlar. Uygun fiyatlı işini iyi bilen usta varsa mesajlarınızı bekliyorum , iyi günler hepinize.
Antalya yeni sanayii de OPEN Servis var. Tavsiye ederim. İşletme sahibi Enver Usta'dır. İster Nazım'dan selam götür ister yeşil Vectra B diye hatırlat işini yapacaktır. Bulamam dersen cep numarasını da verebilirim sana.
 
Open otoyu tavsiye eden biri daha :) ben 3 sendir memnunum mehmet ustadan.

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
 
Liman mahallesinde çok fazla kullanmıyorum okula gidip geliyorum arada balığa falan o kadar. Öyle yapayım bari filtreden olabilir sanırım gezdim bütün forumları arızaya benziyor. Onunla çözülürse ne ala.

Levent nediyosun 94 corsa icin?

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
 
Limandaki rolanti sorunu olan. Arkadas saticam diyor ya. Ondan sordum. Uygun bir fiyat soylerse degerlendirilabilir

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
 
Yeniden ahaliye merhaba uzun bir soluktan sonra tekrardan aranıza dönmekten mutluyum

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Oo Mehmet hoşgeldin. Askere bir gittin, bir daha göremedik (:
 
Oo Mehmet hoşgeldin. Askere bir gittin, bir daha göremedik (:

Hoşbulduk abi. Askerden geldim siteyle problem yaşadım 30 kere giriş yapyrum kabul etmiyor filan sonralarıda hep uzak uzak takip ettim ümidim yoktu ama telefondan bi giriyim dedim kabul edincede tekrar aranıza dahil oldum:-)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Antalya'nın kışını bitirdik inşallah. Allah bi daha o günleri yaşatmasın neydi o soğuklar öyle :D
 
Valla bence daha bitmedi şubat 15 geçmeden kış bitti demem

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst