Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her an her şey olabilir :D
9 gün tatili başlayan arkadaşlara iyi tatiller bu arada :)

ebem s..dı bugun,
9 gun tatıl oncesı dıyemıdır ne dır işler acayıp yogundu
sanayıye bıle yetısemedım arabayı almaya ,bugunde yatıyor oglan sanayı koselerınde

Bugün tüm bankalar, postaneler v.s. full çalıştı, hepsinde sıra vardı.
Araba neden serviste Orkun?

ya aynen bankaya gıttım para cekmeye aboo bı dunya ınsan gerı cıktım mecburen babamı yolladım :)
ısletım sıstemını degıstırdım s300 bagladık yazılımı felan da ayarladık tek eksın araca vıtec actıramadık vıtec musuru baglanıcaktı dun bıraktım yanı 1 saat bıle surmuyen bır iş yapmısken dedım yagı da degıstırın onu yapmısken sök usta dedım klıma kayısını onu yapmısken bıde sıbop ayarı yapın derken bugun bıtıcektı artık yarına kaldı

Hondada bilgisayar gibi makina arkadaş, işletim sistemi filan :D İşletim sistemi dediğin, eprom denilenmi oluyor?
5041'de bi hondacı vardı, orayamı götürüyorsun?

yok kardesım s300 beyın pıyasada satılıyor 1200 tl gıbı bır rakam buna ayrı yetten p28 alıyorum ,p28 ın ustune s300 monte ettırıyorum tabı bunu arabaya takmak var onuda cevırıcı ıle yapıyoruz harnes takıyorum bunlar bıttıkte sonra usb kablosunu takıyorsun
sonucunda araca mekanık olarak mudahale ortadan kalkıyor hersey elının altında electronıc olarak baslıyor
vıtes araları
hızlanma surelerı
yakıt+hava karısımı
rolantı
ya neblılıyım ıste bır dunya sey e burdan note bok ıle mudahale baslıyor
eglencelı bır dunya

öyleyse kolay gelsin orkun...
sende aracını şımarttıkça şımartıyorsun sonra baş edemezsin bununla :D

Günaydın Antalya ahalisi

Unutmuşum yazmayı. Dün akşam Levent (Laksu), kayınbiladeri Mustafa ve benim bir abim ile Andeva Topçular hastanesinin arkalarındaki ( yerini bilmeden gitmeyin kesin bulamazsınız) go-kart'a gittik. Uzun zamandır kapalı idi tesadüfen 1 hafta önce açılmış tekrar. Alt geçit iptal edilip pist 100metre kısalmış ama yinede fena değildi.
Bu aralar go-kart'a gitmeyi düşünen varsa duyurulur.

Gitmeyi düşünenler için bir fotograf.

10216_157078056709_542751709_3166968_8267933_n.jpg

Son düzenleme:
lara plajlarının ordakı pıstte guzel genelde bız oraya gıderız

Geri