Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapın guzel bı organızasyon
ama bu sefer tel den arıyalım bırbırımızı unutanlar olmasın

hocam en baştan söliyim buluşma akşam olursa ben gelemem...iş nedeninden dolayı...

org. ne zaman olur bılemem ama buyuk ıhtımal aksam olur calısıyoruz benım acımdan gunduz gelme ıhtımalım yok

havalar soğudu barbaros olmasın mümkünse :)

İyi akşamlar ahali

Hala yola çıkmayanlar için yol durumunu veriyorum; Yüzüncü yıl'dan şehre girişte tıkanıklık var, araç kuyruğu akm'ye kadar uzanıyor.. Sebebi ise Samanyolu pastanesi ışığı, o tarafa başka alternatif'den gidemiyorsanız en sağ şeridi tavsiye ederim. Telefon ile aldığımız bilgilere göre merkez, narenciye ve tarafındada tıkanıklık sözkonusu. Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar, iyi günler.
Murat Kazanasmaz :D:D

İyi akşamlar ahali

Hala yola çıkmayanlar için yol durumunu veriyorum; Yüzüncü yıl'dan şehre girişte tıkanıklık var, araç kuyruğu akm'ye kadar uzanıyor.. Sebebi ise Samanyolu pastanesi ışığı, o tarafa başka alternatif'den gidemiyorsanız en sağ şeridi tavsiye ederim. Telefon ile aldığımız bilgilere göre merkez, narenciye ve tarafındada tıkanıklık sözkonusu. Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar, iyi günler.
Murat Kazanasmaz :D:D

17.55 gibi ben de o yoldaydım, dediğin gibi sağ şeritten sıvıştım :D

17.55 gibi ben de o yoldaydım, dediğin gibi sağ şeritten sıvıştım :D
Bugün corsanın konyaaltına gelmesini neye borçluyuz? :D

Konyaaltı caddesine uğraşmış olabilirsin sabah, şimdi hatırladım.

arabayı her gün samanyolu pastanesinin arkasına bırakıyorum ordan servise biniyorum, akşam dönüşte yine arabayı ordan alıp lara'ya geçiyorum. bazen de işe direk gidiyorum o yüzden artık o civarda takılıyorum.

Anlaşıldı komutanım

Geçen hafta go-kart'a gittinizmi?

Sensiz nasıl giderim dinçer :) Kayınbiraderle Lara caddesinde plajlar mevkiindeki 2 go-kart pistine gittik. Deneme şansımız olmadı. Gece bayağı bi sıra vardı. Sıra geç geleceği için eve geri döndük ama bir tanesinin pisti güzele benziyordu.

http://www.axionkarting.com/antalya/

resim1oh.jpg

Son düzenleme:
Geri