Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar Aydın bey ve tüm ahalimiz

Ant oto opel yetkili satıcısı olarak Antalya spor'a başarılar pankartlarını asmaya başlamış. Yakında açılır gibi

Selam ahali, benim arabayı biraz düşürsem mi acaba ne dersiniz? Nasıl bişey olmalı maliyeti ne olur bilgisi olan var mı?

Vactra B uyumlu 3 yada 3.5 'luk spor yay ile olur Berkay. Bulablirsen 2'lik ile dene, malum aracı tek kullanmıyorsun, sonra sıkıntı olmasın.

dinçer abi doğru söylüyor,eğer tek kendin kullanmıyorsan 3 cm den fazla düşürme aracı...
mesela ben arkaya mecbur kalmadıkça birini oturtmam,2 kişi gezerim en fazla :D bende 5 cm eibach var çok şükür bir sıkıntı yok..geçen gün dershane çıkışı yağmur yağıyordu arkadaşlarıda bıraktım evine 5 kişiydik sürtme falan yapmadı,tabi bende yapmadıysa sende de yapmıcak diye bişi yok araca göre değişir bu...
fiyat olarak her bütçeye göre helezon var 200-400 arası fiyat değişiyor

Vactra B uyumlu 3 yada 3.5 'luk spor yay ile olur Berkay. Bulablirsen 2'lik ile dene, malum aracı tek kullanmıyorsun, sonra sıkıntı olmasın.
doğru sölüyorsun abi çevrenizde satan falan olursa hbrim olsun...

teşekkür ederim bilgiler için

dinçer abi doğru söylüyor,eğer tek kendin kullanmıyorsan 3 cm den fazla düşürme aracı...
mesela ben arkaya mecbur kalmadıkça birini oturtmam,2 kişi gezerim en fazla :D bende 5 cm eibach var çok şükür bir sıkıntı yok..geçen gün dershane çıkışı yağmur yağıyordu arkadaşlarıda bıraktım evine 5 kişiydik sürtme falan yapmadı,tabi bende yapmadıysa sende de yapmıcak diye bişi yok araca göre değişir bu...
fiyat olarak her bütçeye göre helezon var 200-400 arası fiyat değişiyor

İhsan senin arabayı merak ediyorum bir resim falan koy yawww

28112010525.jpg

28112010538.jpg

İhsan dershane derken :rulet:, Yaşlandık biz yaw :D (Aydın Bey'e sevgilerle)

Berkay, aklımızda olsun. Haberdar ederim görebilirsem.

Ahalinin nöbetçi Go-kartçısı Levent Bey'e teşekkürlerimi sunmayı unutşumum. Her aradğımızda vaktini/naktini ayırıp beni/bizi yanlız bırakmadığı için birde buradan teşekkür edelim. Büyüksün komutanım ;)

levent abi tşk ederim resimler için :)

Geri