Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün akşamki mini buluşma çok güzeldi katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Levent yeni aracın hayırlı uğurlu olsun abi tekrardan. Kazasız, belasız ve cezasız kullanman dileğiyle.

Berkay fiyatta indirim bekliyoruz hala :D

Merthan köpeğünü bizimle paylaştığın için teşekkürler :D Fotoları mail atarım şimdi

Abdullah bey kardeşim ilgi , alakanız, hoş sohbetiniz için ve en önemlisi bizi süt tozsuz bırakmadığınız için tekrar teşekkür ederiz :D

Büyük patron Aydın; hoş sohbetiniz, ikram ve misafirperverliğiniz için ve en önemlisi çok katıl(a)madığınız sohbetimize katlandığını için teşekkürler ederiz :D:D:D (şaka tabi)

Unutmadan; Levent kardeşim bizi her gelişinde şeker komasına sokmak zorundamısın :D Kendin filinta gibi olmuşsun maşallah , biz göbek çekeceğiz yok fotoş yapacağız diye uğraşıyoruz.

flaş patladığında herkezde bir diriliş bir sportif görünüm oluyor. ama önümüzde tatlılar çayalar çörekler :)

Unutmadan; Levent kardeşim bizi her gelişinde şeker komasına sokmak zorundamısın :D Kendin filinta gibi olmuşsun maşallah , biz göbek çekeceğiz yok fotoş yapacağız diye uğraşıyoruz.

bi dahakine diyet bişeyler getirelim o zaman. altın gününe döndüreceğiz sonunda bu işi:p

bi dahakine diyet bişeyler getirelim o zaman. altın gününe döndüreceğiz sonunda bu işi:p
:rakir::bir::rakir::bir::maden::maden:

dün akşam bulaşık makinesinin parçalarıyla uğraştın, Aydın mutfakta elleri köpüklü, ben orda ütülere davlumbazlara baktım. :) altın günü yapsak yadırgamam yani :maden:

günaydın ahaliii..... iyi haftalar.
dün arabanın göğüs kısmını komple dağıttım. hem ışıkları beyaza çeviricem hemde göğüs rengini değiştiricem. bu renkli kadran stickerlarından nerede bulabilirim?

Günaydın ahali,
Merthan o tür malzemeler nerede bulunur tam bilmiyorum , en kolayı netten bakmak ama yeni ve eski sanayideki aksesuarcılarda belki bulunabilir.

oo arkadaşlar antalya ahalisi baya haraketlenmiş daveti kaçırdık :) gelecek sefere kaçırmayayım buluşmayı :)

Geri