Antalya'dan Merhaba (2012 1.4T Sport Active Select+Still Paket+Sunroof Su mavi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doğuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Antalya'dan Merhaba (2012 1.4T Sport Active Select+Still Paket+Sunroof Su mavi)

welllcommee, aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ynt: Antalya'dan Merhaba (2012 1.4T Sport Active Select+Still Paket+Sunroof Su mavi)

Hoşgeldin Doğuş aramıza :)
Vallahi resimler çok hoşuma gitti, sanırım aracı ilk aldığınızda çektiniz
ışıl ışıl çıkmış
keyifli forumlar...
beyaz ampul farlar için çok fazla önerilmiyor çünkü kötü hava koşullarında görüş mesafesi düşebiliyor
alternatif olarak xenon takan arkadaşlarımız var, yine mercek olmadığı için karşıdakinin gözünü alıyor
ama philips xenonlar'ın arıza yakmadığını kullanan bir arkadaş belirtmişti

Hayırlı olsun bende antalyalıyım :))

antalya servıs bunları bılmıyorsa vay halınıze o zaman
neysekı sorularınıza forum sayesınde daha net olarak cevap alabılırsınız.
aracınız hayırlı olsun

welllcommee

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

HaKaN link' Alıntı:
Hoşgeldin Doğuş aramıza :)
Vallahi resimler çok hoşuma gitti, sanırım aracı ilk aldığınızda çektiniz
ışıl ışıl çıkmış
keyifli forumlar...
beyaz ampul farlar için çok fazla önerilmiyor çünkü kötü hava koşullarında görüş mesafesi düşebiliyor
alternatif olarak xenon takan arkadaşlarımız var, yine mercek olmadığı için karşıdakinin gözünü alıyor
ama philips xenonlar'ın arıza yakmadığını kullanan bir arkadaş belirtmişti
Teşekkürler Hakan bey, evet aracımın galerideki ilk fotoları...  şuan için farları değiştirmeyi düşünmüyorum sadece gündüz farı ve sisleri düşünüyorum görüntü ve kullanılabilirliği iyi olursa farlarda hiç değişikliğe gitmiyeceğim.

mazlumas link' Alıntı:
Hayırlı olsun bende antalyalıyım :))

Forumda gezindim çok az antalyalı var umarım sayımız gün geçtikçe artar. Her trafiğe çıktığımda en az 3-4 tane yeni astra görüyorum çünkü :)

Hoşgeldin Doğan Bey aracın çok güzel, eğer koyu renk araç alacak olsam gerçekten bu renk araca çok yakışıyor tercih edeceğim renk olurdu. Güle güle kullan kazasız belasız...

welllcommee

thnxx

allah kaza bela vermesın gule gule kullan

Geri