Antalyadan selamlar.

mert_özen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba,
benim adım Mert Özen.
antalyada yaşıyorum ve 1.7 DTI kullanıyorum.
yaklaşık 4 ay önce aldım arabamı. siteden haberdar değildim ama sağolsun merthan (bymerthan) kardeşim beni haberdar etti.
burda olmaktan mutluyum umarım sizlere ve kendime faydalı bilgi alışverişi yapabilirim. şimdiden herkeze merhaba ve keyifli forumlar diliyorum :)

merhaba,
benim adım Mert Özen (26).
antalyada yaşıyorum ve 1.7 DTI kullanıyorum.
yaklaşık 4 ay önce aldım arabamı. siteden haberdar değildim ama sağolsun merthan (bymerthan) kardeşim beni haberdar etti.
burda olmaktan mutluyum umarım sizlere ve kendime faydalı bilgi alışverişi yapabilirim. şimdiden herkeze merhaba ve keyifli forumlar diliyorum :)

Aramıza hoşgeldiniz

Aileye hoşgeldiniz.Keyifli ve aktif forumlar dilerim.Yazları ve sömestir'lerde Burdur'da oluyorum.Yolunuz düşerse beklerim...

hoşgeldin diyecektik sana canlı canlıda gelemedin :)
sanaldan hoşgeldin...
bende aynı lşeyi söylicektim ama caner önce davrandı :)

Aileye hoşgeldiniz.Keyifli ve aktif forumlar dilerim.Yazları ve sömestir'lerde Burdur'da oluyorum.Yolunuz düşerse beklerim...

Arkadaş, hoşgeldin.

Bu arada Sevgili Murat,
Profil bilginde Honda S2000 sahibi olduğunu belirtmişsin.
S2000'e karşı özel bir ilgim var. Senin tanışmak isterim :rolleyes:

Arkadaş, hoşgeldin.

Bu arada Sevgili Murat,
Profil bilginde Honda S2000 sahibi olduğunu belirtmişsin.
S2000'e karşı özel bir ilgim var. Senin tanışmak isterim :rolleyes:

Bahsettiğim zamanlarda görüşüp , S hakkında detaylıca konuşabiliriz :) Yolunuz düşersede , diğer zamanlarda İstanbul'ada beklerim ...

Bahsettiğim zamanlarda görüşüp , S hakkında detaylıca konuşabiliriz :) Yolunuz düşersede , diğer zamanlarda İstanbul'ada beklerim ...

"Yazları ve sömestir'lerde Burdur'da oluyorum" cümlesinden kış aylarında istanbul'dayım diyorsun galiba ;)

Geri