24 Kas 2012 #11 A.Murat Sunar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2012 Mesajlar 325 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et SerkanV' Alıntı: "Yazları ve sömestir'lerde Burdur'da oluyorum" cümlesinden kış aylarında istanbul'dayım diyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Bayram tatilleri , Sömestir ve yaz tatili haricinde İstanbul - İzmit ' deyim
SerkanV' Alıntı: "Yazları ve sömestir'lerde Burdur'da oluyorum" cümlesinden kış aylarında istanbul'dayım diyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Bayram tatilleri , Sömestir ve yaz tatili haricinde İstanbul - İzmit ' deyim
24 Kas 2012 #12 SerkanV Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Kas 2012 Mesajlar 407 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et A.Murat Sunar' Alıntı: Bayram tatilleri , Sömestir ve yaz tatili haricinde İstanbul - İzmit ' deyim Genişletmek için tıkla ... Benim kafam karıştı şu zaman istanbu'dayım de de bitsin bu işkence :sopa:
A.Murat Sunar' Alıntı: Bayram tatilleri , Sömestir ve yaz tatili haricinde İstanbul - İzmit ' deyim Genişletmek için tıkla ... Benim kafam karıştı şu zaman istanbu'dayım de de bitsin bu işkence :sopa:
25 Kas 2012 #13 A.Murat Sunar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ağu 2012 Mesajlar 325 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et SerkanV' Alıntı: Benim kafam karıştı şu zaman istanbu'dayım de de bitsin bu işkence :sopa: Genişletmek için tıkla ... Gayet açıkça olmadı mı zaten ?:
SerkanV' Alıntı: Benim kafam karıştı şu zaman istanbu'dayım de de bitsin bu işkence :sopa: Genişletmek için tıkla ... Gayet açıkça olmadı mı zaten ?: