Antara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dün opis de yeni antara ya baktım baya bi inceledim bence güzel olmamış toureg yeni crv hatta sorento bile bence iç tasarım olarak çok daha iyi.bence 100 milyar verilip alınacak bi araç degil siz nedersiniz?

Öncelikle bu araç için başlık vardı.
Antara son derece kaliteli olmuş. Bu görüşlerinize katılmıyorum dışı Sorento ya da Captiva ile filan kıyaslanmayacak kadar karizmatik bence. İçte kullanılan malzemeler de çok kaliteli. Teknolojisiyle ilgili detaylar için GT dergisinin Mayıs sayısını incelemenizi tavsiye ederim.
Evet 100 milyar çok ama Captiva 92 ise Antara 100 kesin eder!

çok pahalı

Öncelikle bu araç için başlık vardı.
Antara son derece kaliteli olmuş. Bu görüşlerinize katılmıyorum dışı Sorento ya da Captiva ile filan kıyaslanmayacak kadar karizmatik bence. İçte kullanılan malzemeler de çok kaliteli. Teknolojisiyle ilgili detaylar için GT dergisinin Mayıs sayısını incelemenizi tavsiye ederim.
Evet 100 milyar çok ama Captiva 92 ise Antara 100 kesin eder!
ewet haklısın ben sorentoyla bu aracı mukayese bile edemem bence sorente her bakımdan çok daha iyi ama captivayı bilemem ztn onu katmadımne içi nede dışı 100 milyar edecek bi araba degil bence bu zewk meselesi......

Antara dediğiniz gibi dış görünüş olarak çok iyi bi araç ama iç dizayn çok paşarılı deil 100 bin verilcek araba deil . Çok pahaLı diyoruz ama durun araba daha yeni çıktı x3 ler sorentolar ilk çıktığında ne kadar dı :)

sorentonun gözünü seveyim hem ucuz hem güzel

valla ben 100 sorentoya antaraya verecegime santa fe alırım...yada fiyatini blmyorum ama infinitive alırım ...valla bence x5ten bile guzeller her yolda gorudgmda 15 dk seyrediyorum:D

Geri