antifiriz bu kadar pahalımı yav

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar karıştırmayalım motor antifirizi yanılmıyorsam 5lt 16 milyondu son aldığımda zaten camsuyu antifirizi için bedavada koyuyolar :):):)

her antifriz aynıdır aynı işi görür ucuzuda pahalısıda birdir kim antifrizden yolda kalmışkı antifriz konusuna çok önem verelim :) diyoruz antifriz oranı vardır onu tamamladın mı suyun donmaz olay bu arkadaşlar

her antifriz aynıdır aynı işi görür ucuzuda pahalısıda birdir kim antifrizden yolda kalmışkı antifriz konusuna çok önem verelim :) diyoruz antifriz oranı vardır onu tamamladın mı suyun donmaz olay bu arkadaşlar
:( :( :( :( :( :( neye dayanarak söylendıgını çok merak edıyorum

ambalajları okuman yeterlıdır derim ;)sadece antifrizde değil daha bir çok üründe

valla arkadasim her antifriz aynidir diye bisey yok kalitesiz ve ucuz antifrizden su pompasi hasar gorebiliyor

valla arkadasim her antifriz aynidir diye bisey yok kalitesiz ve ucuz antifrizden su pompasi hasar gorebiliyor

kalitesiz ve ucuzdan kastın ne ?
aldığın antifrizin ambalajını okumanı tavsiye derim

arkadaşlar ben 3 gün önce astrama orjinal gm 4 litre aldım. 4 litresi 40 ytl. anlamadım ne bişim iş. Ben biraz fazla kazık yemişim herhalde...

genelde yeni atifriz koyduğumuz zaman radyatörden su kaçağı oluyor, belki kaliteli olanlarda bu sorun daha az yaşanır. birde antifriz koymadan donma noktasını ölçtürün belki eklemeye gerek yoktur.

geçen gün opetten 1 lt'yi 6milyona aldım, sonra baktımki benim arabanın antifrizi pembe, aldığım mavi. Artık silecek suyunun içine katarım

Geri