Antifiriz yerine yağ koydum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mendel50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendel50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımın antifirizi eksilmişti bagajda var diye bidonu açtım üzerine bakmamışım vede antifiriz zannettiğim bidondan az biraz yağ döküldü farkeder farketmez hemen eklemeyi kestim 2 corba kaşığı kadar içine gitti çok değil
bu sorun açarmı bişey olurmu ? ne yapmalıyım komple antifirizi indirtip yenileyeyimmi ?

devırdaım yaptırarak sistemi yıkamak gerekır.
motoru calıstırmamıssan hortum at ıcıne cek tekrardan

Arabayı daha sonra calıstırmadıysanız , eczaneden serum kablosuyla şırınga alın bırbırıne takarak bu ikisini ıcındekını cekin.. tabı ıcındekını cıkarmakda zorlanıyorsanız ... Ben gecen astraya bıraz yag eklıyım dedım fazla kactı bu sekılde ıcındekı fazla yagı aldım calıstırmadan...

motoru çalıştırmadım araba aşağıda duruyor ne yapsam diye düşünüyorum kara kara , ancak üstten görünmüyor içine gitti kesin , aceba çalışsa ne olur ki ? problem açarmı ?
bidonu söküp indirip boşaltmayı düşünüyorum

yağ ustte durur. bıdonun alttakı hortumu orjınal kelepcelı ıse zorlanırsın akuyu sokmen gerek

bu antifiriz neden eksiliyorki başıma iş açacak bi gün ?
ancak yağa karışmıyor bu kesin yağ kapağının altında sakızlaşma filan yok eksozdan atıyorsa onu bilemem sabahları eksozdan buhar atıyo ama bütün opellerde bu var

bu antifiriz neden eksiliyorki başıma iş açacak bi gün ?
ancak yağa karışmıyor bu kesin yağ kapağının altında sakızlaşma filan yok eksozdan atıyorsa onu bilemem sabahları eksozdan buhar atıyo ama bütün opellerde bu var

Buharı sabah ılk calıstırmada soguk oldugu ıcın atar ... siz en iyisi antifiriz kabını boşaltın bır sekılde

antifriz eksiliyorsa hortumlardan kaçak vardır
hararet yapmıyorsa sagı solu kontrol edin illaki bi hortumda çatlak vardır sızıyordur...

Ben ise uykulu kafayla motora yağ yerine yarım bardak kadar antfrizli su koydum, hemen 500 metre ilerdeki tamirciye gittim abi bişi olmaz ama yağı değiştirmek lazım genede dedi değiştirdim, sorun olur mu sizce bundan sonra???

Ben ise uykulu kafayla motora yağ yerine yarım bardak kadar antfrizli su koydum, hemen 500 metre ilerdeki tamirciye gittim abi bişi olmaz ama yağı değiştirmek lazım genede dedi değiştirdim, sorun olur mu sizce bundan sonra???

yarım bardaktan antfrizden birşey olamazdı buharlaşır giderdi.anlaşılan ustanız sizden para koparmak istemiş .:maden:

Geri