Antifiriz yerine yağ koydum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mendel50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de küçükken masada duran yarım bardak sirkeyi su diye kafaya diktim gırtlağım yanmıştı. Acaba bir şey olur mu?

Arkadaşlar konuyu sulandırmak için yazmadım tebessüm edelim diye yazdım :)

Ya bugün baktım kontrol çubupğunda hala yeşil antifriz damlacıkları görünüyo paranoya yaptım, motoru harcamayız dimi :rakir:

yağ köpürürse bile zararlıki sz antifirizden bahsediyorsunuz. gerçi yağla karışmamıştır ancak yağlama anında motora giderse yatak bile sarabilir...
bugün motor dersinde anlattı hoca :D çok doluyum :D

Ya bugün baktım kontrol çubupğunda hala yeşil antifriz damlacıkları görünüyo paranoya yaptım, motoru harcamayız dimi :rakir:

birşey olmaz motor ısısından yanar buharlaşır.egzozdan atar.:Dburası Türkiye yakıt diye dizel arabasına ayçiçek yağı koyup kullananda var .soğutma sıvısı yerine cam suyu koyanda var.hiçbirşey olmuyor.:maden:

Son düzenleme:
hadi bakalım :)

opel_zede yalan yanlış bilgiler vermesen artık? Dikkat ediyorum, her mesajında sallayıp tutuyorsun. Yağ haznesinden, yanma odasına geçip, buharlaşıp nasıl egzozdan çıkacak. Yağa su karışmış araç kalmazdı, hepsi yanardı! Yanma odasına geçmeden egzoz ile bağlantısı olamaz. Daha motorun nasıl çalıştığını bilmeden kişileri yanlış yönlendirmeyin.

Geri