antifirize yağ karışmış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btlufk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar . Bundan 1 ay önce antifirizde eksilme varmı diye baktım rengi hafif değişmiş ti sarı koyu hale gelmişti. Aldırış etmedim dün de yolda giderken hararet ibresinin 100 u gectigini gördüm fanda çalışmıyor .istop ettim hemen indim bi baktım antifiriz bosalmis kapagin kenarindan . Cekiciyle ustaya götürdüm. Yağ soğutma radyatörü gitmie o yag karış tiriyor antifirize dedi .degismesi 1500 tl dedi ama iptal edersek 250 300 dedi aracim 2.5 v6 ne yapayim sizin bilginiz varmı ?

cok sacma bır rakam 2500 tl yag sogutma radytru dedıgı sey ufacık yag flıtresının takıldıgı yer arkadasımın golf de olmustu aynısı bı anda patladı yag su karıstı bızde conta sandık hatta yag degısımı radytr degısımı motor ıcının temızlenmesı felan 400 tl para gıttı sen baska yerede bı sor derım o usta sımdı mecbur kaldın dıye sana kaktırmaya calısıyo olabılır

bu sitede agah oktay diye arkadaş var onun aracındada böyle problem olmuş ve değiştirmişti ne kadara değiştirdi bilmiyorum daha sonra su kaçağı olduğunu söylemişti bizde dün motoru ele aldık o malzemeye kadar söktük fakat su kaçağı başka yerde çıktı lpg regülatöründe.Malzeme o kadar berbat bi yerdeki sökmesi yaklaşık 2-3 saatimizi aldı bu malzeme değiştikten sonra asıl iş başlar çünkü yağ bütün su kanallarına dolmuştur belki radyatörde sökülecek onun kanallar tıkanmıştır.Aslında açılır uğraşılırsa ama sistemi temizlemek resmen ölüm olur heleki buda 2.5 olunca.Seat toledo arkadaş otomatik şanzımanın içindeki yağ soğutucusunu patlatmış yağ radyatörü tıkamıştı usta epey uğraşmıştı kurtarmak için ama en iyisi o araca radyatör almak derim birde kalorifer peteğinin içinede basmıştır o temizlenir.malzeme v nin tam arasında

notquiteright.jpg

İşçiliği zor ama fiyat tam ırza geçmelik.

bu sitede agah oktay diye arkadaş var onun aracındada böyle problem olmuş ve değiştirmişti ne kadara değiştirdi bilmiyorum daha sonra su kaçağı olduğunu söylemişti bizde dün motoru ele aldık o malzemeye kadar söktük fakat su kaçağı başka yerde çıktı lpg regülatöründe.Malzeme o kadar berbat bi yerdeki sökmesi yaklaşık 2-3 saatimizi aldı bu malzeme değiştikten sonra asıl iş başlar çünkü yağ bütün su kanallarına dolmuştur belki radyatörde sökülecek onun kanallar tıkanmıştır.Aslında açılır uğraşılırsa ama sistemi temizlemek resmen ölüm olur heleki buda 2.5 olunca.Seat toledo arkadaş otomatik şanzımanın içindeki yağ soğutucusunu patlatmış yağ radyatörü tıkamıştı usta epey uğraşmıştı kurtarmak için ama en iyisi o araca radyatör almak derim birde kalorifer peteğinin içinede basmıştır o temizlenir.malzeme v nin tam arasında

notquiteright.jpg
Peki ustam bu parcayi iptal ettirecem degistirmeye durum müsait degil usta iptal edelim dedi bi problem olurmu ?

Peki ustam bu parcayi iptal ettirecem degistirmeye durum müsait degil usta iptal edelim dedi bi problem olurmu ?

O fiyat doğru değil, başka yerden fiyat alın. Sponsorumuzu arayın parça fiyatı alın.

opel garaj reklamına tıklayın. hakan beyin numarası var ararsınız yardımcı olur.çok meşhur dur kendisi.çok ilgili birisi en güzel kararı verir.

Geri