Apandist Ameliyatı Oldum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi çok geçmiş olsun benimde orta okula giderken başıma geldi ertesi gün matematik sınavım vardı gece başladı ağrı kıvrandım durdum annemi-babamı ziyaret ettim gecenin köründe inandıramdımda sınavdan kaçmaya çalışıyorum sandılar ve en kötüsü başımıza gelmediği için bizde üşüttük falan sandık 1 gün evde yattım baktım olmuyo hastane gittikki kutumdam apandisit çıktı.özellikle ağrıyan bölgeye sıcak bişeyler koymamak gerekiyormuş vede en önemlisi ağrı kesici kullanıp ağrıyı dindirmemek gerekiyormuş.patlaması durumunda gerçekten insan zor durumlarla karşılaşıyor Allah korusun ölüme kadar yolu var dışarıdan ciddi bişey görünmese bile

çok geçmiş olsun.. geçirdiğiniz son ameliyat olur inş.. bende hiç ameliyat olmadım çok şükür yaş 24 :)

bu arada madem konumuz sağlık bende şöyle birşey ekleyim,

babamda 1000 de 1 görülen bi rahatsızlık var... ortalama 2-3 ayda bir çok feci sancı geliyo karnına, karnı patlıycak gibi oluyo zıp zıp zıplıyo evin içinde..

bu nedir ne deildir derken dna testi gibi bişey yapıldı ve rahatsızlığın Akdeniz ateşi olduğu ortaya çıktı..

Hani varsa bu tarz şikayetleri olan aklında bulunsun...

Geçmiş olsun abi bende ilkokul yıllarımda olmuştum.acısı gercekten cok kötü artık rahat edersin..

Geçmiş olsun

Emre cok gecmisler olsun. Ben de pazartesi olucam ameliyat... Darisi benim basima artik :)

geçmiş olsun emre iyi hemen hastaneye gitmişssin genelde hep bişey yoktur diyip gitmeyiz yada dediğin gibi hemen leblebi gibi bi ağrı kesici yutarız çok geçmiş olsun

geçmiş olsun

Geri