apex

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uk7681
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
h&r tabiki en güselii ama fiyat farkı cok farkedioooo apex te güsel tabee ilk üçte olan yay

Bugüne kadar koni, hr, eibach ve en sonda bu aracımda apex kullandım bugüne kadar en güzel düşüklüğü ve konforu elde ettim tabi bu araçtanda kaynaklanan bişey ama düşüklük konusunda eibach 5 cm ile aynı düşürüyor tavsiye ederim...
peki konfor nasıl oldu cukurlarda falan ? H&R ILE BUNUN ARASINDA KALDIM

Apex sert karakterıstıgı olan bır yaydır,eger konfordan kaybetmemek ıstersen vogtland onerırım yada eıbach ama apex gercekten pist araclarındakı yayların karakterınde bır yaydır.Çok güzel düşürür.

bence düşüncek bişi yokkk apexx ii bir yaydırrrr imkanın varsaaa eibach tan veya h&r dan vazgeçme derimm tabeee

ben de h&r alcam çok araştırdım,al gitsin h&r aynı memlekette olsak beraber alalım derdim ama imkansız.alalım h&r kafamız rahat olsun arkadaşım

pazartesi h&r alıcam uygun fıyatıda eibach alıcaktıkmda 3.5luk ındrmıo onun ya 2 cm bıle ındrmıo

206gti dı önceki aracım apex 3.5cm lik yay kulanıodum zıplaya zıplaya gidiodum konfor falanda yoktu astramda 5cm eibach yay var apexe göre inanılmaz konforlu ve yol tutuşuda daha güzel hr yi bu sitedeki arkadaşlar dışında pek kullanan görmedim açıkcası çevremde herkes eibach kullanıyor ve memnunlar

Geri