İnternet de mühürlü mühürsüz varda sipariş ile mühürlü app plakayada ceza kesiyolarsa boş iş (mühürlü app baya bi pahalı)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi dışarı çıkıp bakın, MERCEDES AUDI BMW türü pahalı araçlarda APP plaka olmayanı dövüyolar.
Ben yeni model olupta APP plaka olmayan bu modelleri çok nadir görüyorum Kayseride.
Görünüşe birşeyler kattığı kesin, şahsen benim çok ilgimi çekiyor (ki kendi aracıma yaptırmayı düşünüyorum )
Madem bunca ceza uygulaması vs var bu tip araçlar hiç mi ceza yemiyor? Yoksa zengin aracı oldukları için pas mı geçiliyor? Yoksa yedikleri ceza kişiye koymuyor, sökmeden yoluna devam mı ediyor? Yoksa onların ki fabrika çıkışı çift mühürlü mü??? Bunları merak etmekteyim...
................... Ne biçim bir memleket olduk, yasaları uygulamakla görevli olan kurumlar/kişiler el altından vatandaşı kandırarak rüşvet karşılığı yasalara aykırı iş yapıyorlar, üstelik bu tür olaylar da her geçen güç çığ gibi büyüyor, iktidar sahipleri de rüşvetin önünü kestik diye televizyonlarda, meydanlarda havalarını atıyorlar, kesilmiş hali buysa kocaman bir maşallah diyorum .
Abi dışarı çıkıp bakın, MERCEDES AUDI BMW türü pahalı araçlarda APP plaka olmayanı dövüyolar.
Ben yeni model olupta APP plaka olmayan bu modelleri çok nadir görüyorum Kayseride.
Görünüşe birşeyler kattığı kesin, şahsen benim çok ilgimi çekiyor (ki kendi aracıma yaptırmayı düşünüyorum )
Madem bunca ceza uygulaması vs var bu tip araçlar hiç mi ceza yemiyor? Yoksa zengin aracı oldukları için pas mı geçiliyor? Yoksa yedikleri ceza kişiye koymuyor, sökmeden yoluna devam mı ediyor? Yoksa onların ki fabrika çıkışı çift mühürlü mü??? Bunları merak etmekteyim...