app yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra9

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabama app plaka bastırmayı düşünüyorum fayat ne kadardır bir de ankarada yapan yer varmı yardımcı olursanız sevinirim

Valla bende düşünüyorum ama tek sorunum polisler.Eğer ona bi çözüm bulabilsek hemen bastırcam.

Cift MUHULU CERCEVELİ CERCEVESİZ bastıran arkadasım var.. yılbasından once 120 di sanrım su anda cift muhurlusu 140 para hesaba yattıgıı gun plakalar basılıyor 1 gun sonra ilk muhur subede 2 gun sonra karakolda 2. muhur sonra kargo..

muhursuz istersen 30 bile war. ankara da kazim kara bekire git.. kime sorsan yardimci olur

çift muhurlu 15o lıra istanbulda.ben yaptırdım ama şimdiye kadar kımse egılıp plakamda 2 muhur war mı dıe de bakmadı.ama para bol ondan cıft muhur olsun dedım :D

:) guzeldı ..haklısın..arkadslar ben bısey merak edıyorum.istanbuldakı plakalar app olmayanlar ıcın soyluyorum elektronık yazı gıbı sakarya 41 le baslayan plaklara baktınız mı benım dıkkatımı cektı trafıkte gordugum butun 41 plakalı aracların yazıları hepssı app gıbı

evet 41 plakaların hepsi app gibi.her şehrin kendine belirlediği stil var aslında ama genelde hepsi aynısı belirliyor.41 in tarzı o

Geri