Araba Alicam çok Kararsizim...

serdar640

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Opel Astrami Sattim Ve Yeni Araba Almayi Düşünüyorum çok Kararsiz Kaldim Yardim Ederseniz Sevinirim.

2001 Opel Vectra 1,6 Comfort
2001 Ford Focus Ghia
2006 Seat Cordoba 1,4 Tdi

Bu üç Araba Fiyatlari Ayni Siz Hangini Tavsiye Edersiniz. (seatda Hiz Sabitleyici Ve Dijital Klima Var.)

şimdiden Teşekkürler Fikirleniz Inan Yön Vericek...

seat, hem 5 yaş genç hem de dizel, ayrıca hız sabitleme ve digital klima da artıları..
tasarımında albeni yok ama ne beklediğine bağlı olarak karar vermeni tavsiye ederim
sanıyorum ki daha az km dedir ayrıca.
beklediğin şey biraz daha ekstra özellik az yakıt tüketimi ve daha az bakım vs ise seat avantajlı duruyor,
benim için tasarım ve 2.el piyasası vs önemli dersen focus biraz ağır basıyor diğerlerinden...

Artık EKONOMİ!!!!

Arkadsım arbanın güzelliği durusuda markasıda önemli ama benzin aldı basını gitti araba almak problem değil deposunu doldurup gezmek problem oldu.. arabayı ne amaçla kullandığımız önemli büyük bir çoğunluğumuz ayağımızı yerden kesip işimizi görsün amacıyla kullnıyor sırf ahava atmak için yüksek model pahalı araba kullanan yok denecek kadar azdır o yüzden dizel al diyeceksin dizelle benzin arasında ne fiyat farkı kaldı ewet fark çok az ama genellemeye baktığında dizel araçlar %4 %4,5 arası yakıyor (renault(megane-cilio-dacia modelleri) fiat(albea-palio-dublo) opel-(corsa-astra-vectra-zafira) bunlar gibi araçların dizelleri çok az yakıt tüketimi yapıyor benzin dizele göre ince yakıt olduğu için bu araçlarda yine aynı markalarda benzin tüketimi baz alındığıda ortalama %6 litre benzin tüketiyorlar ortalama ama kimisi 5,9 dur kimisi 6,5 tir ama ort %6 eğer ailenle birlikte gezmek uzun yollar yapmak istiyorsan markası önmli değil renault-opel-fiat- yani her neyse dizel kullanmanı tercih ederim.... (aylık gelirin 2,000 tl eşinin geliride 1,500 2000 tl varsa ozaman vectra ismi altında araba üretimi durdu onun yerine 2009 Opel İNSİGNİA koydular (yeni vectra dedkleri) onu al yakında gelecek.....

2001 Opel Vectra 1,6 Comfort alın bence. hemen satıcak olsanız alıcısı bulunurseat iyiymiş ama dediğim gibi

Bencede seat en avantajlısı hem dizel hemde diğerlerine göre daha yeni model olarak ve özellik olarak...

2001 1,6 vectra yakıtta ve çekişte seni üzebilir
Seat dizel ve yaşından dolayı burda en avantajlısı ama gel gelelimki artık dizel araçlara bile lpg takılmaya başladı malum mazot fiyatları benzine eş değer hale gelecek yakında bildiğiniz gibi fazla yol yapılmayacaksa dizel bakım masrafından dolayı hiç avanatajlı değil o yüzden iyi düşünüp karar vermeniz lazım bence sadece bu 3 model üzerinde yoğunlaşmayıp başka alternatiflerde düşünmelisiniz

opelciliği bir tarafa bırakalım doğruyu söylemek gerkirse seat en avantajlı olarak görünüyor bence seat al

Son düzenleme:
Geri