Araba Alicam çok Kararsizim...

Seat bencede avantajlı.kullandığı motor çok dayanıklı ve ekonomik km lerce yol gidiyosun harraret yükselmiyo bile.criuse control çok önemli bir avantaj bence (hız sabitleyici)araç otomatik anladığım kadarıyla.1.4 motorda dizelde otomatik seni üzebilir.o kısımlarına iyi dikkat et.

Arkadaşlar Opel Astrami Sattim Ve Yeni Araba Almayi Düşünüyorum çok Kararsiz Kaldim Yardim Ederseniz Sevinirim.

2001 Opel Vectra 1,6 Comfort
2001 Ford Focus Ghia
2006 Seat Cordoba 1,4 Tdi

Bu üç Araba Fiyatlari Ayni Siz Hangini Tavsiye Edersiniz. (seatda Hiz Sabitleyici Ve Dijital Klima Var.)

şimdiden Teşekkürler Fikirleniz Inan Yön Vericek...

aslında burada çok kararsızlık olabilir çünkü seat diesel ve 1,4 ve 5 yaş genç bir araç ama ben olsam diesel olduğu için almazdım...vectra için birşey diyemem ama 2001 focus tavsiye ederim teyzemde var ve memnun sağlam ve güzel araç...

pişmiş aşa su katıyo gibi olucak ama!

Benim patronda geçen sene 2004 seat cordoba 1.4 tdı vardı konfor ve ses düzeyi olarak araba tam bir traktördü. Ben bizim corsaya traktör diyordum ona binince bizimki S 500 gibi gelmeye başladı daha bi sevmeye başladım bizim kurdu. Ekonomi yönünden dizelin çekiciliği başka tabi ama yinede seatı tercih etmezdim kütük gibi geldi bana. Rölantide seatı bir dinle hak vereceksin bana...

Son düzenleme:
hangisi temizse,az kullanılmışsa onu al.hepsi de eşitse o zaman seat derim.

Arkadaşlar Bide 2005 2006 Stilolar Var 1,4 Active Sky Window Var Komple Cam Ustü Iyicee Kafam Karişdi...

Arkadaşlar Bide 2005 2006 Stilolar Var 1,4 Active Sky Window Var Komple Cam Ustü Iyicee Kafam Karişdi...
Valla cebinde paran hazırsa git dolaş bayileri,içinin ısındığı arabayı al derim.Bu arada araba almak için gezmeye bayılırım ben ya bi aralar sırf bunun için araba alıp satardım sık sık.Ne günlerdi be.:)

Benim ortağımda 2008 Cordoba 1.4 dizel var ve kesinlikle tavsiye etmem. Opelle 3. viteste çıktığın yokuşu değil 3, 1. vitese alarak ancak çıkıyorsun. Sanırım 3 silindir olması performansını inanılmaz düşürüyor.
Yakıt tüketimi iyi ama eminim azıcık gitse de yakıtı normal olsa diye düşünmen çok uzun sürmez...

Geri