araba almak satmaktan daha zor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cedoo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yakın zamanda astra 1,6 turbomu sattım. dükkan yada arsa almak için çaba içerisindeyim. bu arada 10 bin liralık çocuğu kursa götürüp getirmeye , markete gidip gelmeye kısacası ayağımızı yerden kesmeye yarayacak araç bakıyorum. ama kaç gündür takipteyim çok zor bu iş ya. genelde hanım kullanacak. uno - tipo - derken peugeot 306 lara ilişti gözüm. hem otomatik hem klimalı 10 yada 12 lere var 98-2000 model arası. sizce peugeot 306 alınırmı....

o fiyata temiz corsalar var abi bence corsalara da bak

temiz bir astra f iyi olur :) 3- 4 daha çıkarsa corollalar var 2000 2001 falan...

Temiz bir astra F tavsiye ederim. Hatta 4 ay önce olsa direk bizim astrayi verelim derdim :D maddm eski bir araba alacaksınız bari opel vw vs. Olsun gidip peugeot hyundai gibi arabalara para vermeyin. 2000 olacagina 98 olsun ama saglam bisey olsun.

O paraya uno tavsiye ederim. (Kulalndık , şehiriçinde gayet iyi , çarptılar derdi yok iç acımaz.)Çünkü , astra f gibi araçlar alırken ucuz da olsa yedek parçaları 10bin tl lik bir araç için oldukça pahalı bence.Aracı kullanım amacınız belli.Minimum masraf çıkaran / masraf çıkardığında cebinizi yormayacak bir makina almak daha iyi olur düşüncesindeyim.Bir de şu açıdan bakalım. (Uzun yola gitmediğinizi ve yüksek denebilecek hızlara çıkmadığınızı varsayarsak) Maddi bir hasar olduğunda parça bulunabilirliği ve bulduğunuzda da onarırken cebinizi yormaması gereken bir araç almanız gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
O paraya uno tavsiye ederim. (Kulalndık , şehiriçinde gayet iyi , çarptılar derdi yok iç acımaz.)Çünkü , astra f gibi araçlar alırken ucuz da olsa yedek parçaları 10bin tl lik bir araç için oldukça pahalı bence.Aracı kullanım amacınız belli.Minimum masraf çıkaran / masraf çıkardığında cebinizi yormayacak bir makina almak daha iyi olur düşüncesindeyim.Bir de şu açıdan bakalım. (Uzun yola gitmediğinizi ve yüksek denebilecek hızlara çıkmadığınızı varsayarsak) Maddi bir hasar olduğunda parça bulunabilirliği ve bulduğunuzda da onarırken cebinizi yormaması gereken bir araç almanız gerektiğini düşünüyorum.

ön farı 60 tl parçası bundan daha ucuz bir avrupa aracı varmıdır ki ? ben xsara çıkma paramparça farına 70 tl verdim...

temiz bir tipo tavsiye ederim. ama ie olan mpi motor alma. 1995---1998 arası sx yada bulabilirsen slx al. benim daha önce 5 adet tipom olmuştu ve çok memnundum. ve en son 2 hafta önce kayınpedere 1995 tipo slx aldık 9.500 tl .

VW Polo 6N 95-99 arası modelleride tavsiye ederim.Motoru sorun çıkarmaz, 1.6 8V 101 bg motoru, seri atak kullanımı, az yakmasıda sizin işinizi her türlü görür.Biz 158.200kmde sattık.Sadece pis yakıttan dolayı doğuş otoda yakıt boğazı temizlendi onun harici tıkır tıkır çalışan araçtı.

vallaha tipo 1. sınıf araba bunların içinde...tipo varsa pejo zaten hayatta gözümün ucuyla dahi bakamyacağım bir araç..aklıma bile gelmezdi...tipo hem gider hem rahat hem güzel arabadır...klimalısını alıp bineceksin...keyfine bakacaksın...

sakın dıyım 306 alma o hatayı ben yaptım bı defa sakın...

Geri