Araba Mandıraya Döndü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun. temizliğe harcayacağınız masraf bitmeyecek, demiş oluyum. ama döşemeyi değiştirirseniz 1 sefer masrafınız olacak ve kesin sonuç olacak.
bir tanıdık var arabayı kaç sefer temizletti bilmiyorum, üstüne birde fabrikada tüm kapılar açık bir hafta yatırdı arabayı, koku yine çıkmadı.
sorunu kökten çözemezseniz sürekli temizlikle uğraşacaksınız hatta belki arabayı bile satacaksınız :)

geçmiş olsun. 3 hafta önce benim arabanın bagaj halısına 100 cc. kadar süt döküldü. aman Allahım ne yaptıysam olmadı, halıdan imkanı yok o kokuyu çıkaramadım. arabanın her yerini sardı. en sonunda halıyı bir daha arabaya takmadım, aynı kalıpta plastik örtüyü yerleştirdim ve öyle kurtuldum. herhalde koltukların oradaki taban halısına dökülseydi arabayı satma nedeni olurdu. yani anlayacağınız temizlikle kurtuluş yok.

mytbuster da arabanın içine ölü domuz koyup çürüyene ve vücut sıvıları her yere akana kadar bekletip. piyasadaki temizleyicilerle temizlemişlerdi ve sonrasında da aracı satmışlardı koku çıkmaz diye bir şey yok. araştırın illa temizlenir. temizlik firmalarının güçlü çözümleri var artık.

abi vaziyet çok vahim gibi valla okuduklarımdan sonra arabaya değil süt peynir bile sokmam artık. bu kadar kötü durum oluşturuyosa döşemeyi değil arabayı değiştir sen:D

babam hep derdi süt kokusu arabayı sattırır diye... L300 dökülmüştü hemen kuaföre gitti araba tabandaki döşeme söküldü komple yıkandı kurtulduk...

Zeytinyağı dökülmüştü bizim şahin zamanında da Allah'tan bagajda halı değil lastik örtü vardı güzelce yıkayınca bir müddet daha koktu ve geçti...

bagaja yoğurt dökülmüştü aman allahım bi de yaz olunca allahtan bagaj halısı hemen sökülüyordu da dökür dükülmez hemen ordan aldım ve hemen baştan aşağı yıkadım ve sonra 1 hafta balkonda beklettim sonra bişey kalmadıı

mytbuster da arabanın içine ölü domuz koyup çürüyene ve vücut sıvıları her yere akana kadar bekletip. piyasadaki temizleyicilerle temizlemişlerdi ve sonrasında da aracı satmışlardı koku çıkmaz diye bir şey yok. araştırın illa temizlenir. temizlik firmalarının güçlü çözümleri var artık.

araç içinde o pislikler varken bide çevreye koku yaymasın diye konteynırda bekletmişlerdi:S

belki süt kokusu için döşemeyi değiştirmek temizliğe harcanan emek+masraf+zaman dan daha karlıdır başıma hiç gelmediği için kesin konusamam ama umarım gelmez .

Süt sağlıza zararlıdır araba bile sattırır..(artık bende korkuyorum sütten)

Süt kokusu araçtan çıkması en zor kokudur...yıkamak,temizlemek,parfüm.....çözüm değil...İçeriğinde her ne varsa inan arabayı sattırır...Bir yakınımdan biliyorum...en kısa zamanda taban halısını değiştirin...

Geri