Araba neden hırıltılı çalışır ?

Triger zincir seti değişim zamani gelmiş .

Iste zincir olayinda haklisin ama Kendi ustalari normal dediginden orda bir suphe var :)

Buyuk olasilikla Elbombasi pimleride yapar ama neyse bir izleyelim .

Arkadaşlar konuya biraz zaman geçmiş olmasına rağmen bir not düşmek istedim.Ben genellikle yakıtı PO ve Opetten alıyordum geçenlerde birde Shell i denemek istedim sanırım istasyon farkından dolayı çok farketmemişti yalnız bir kaç gün evvel Merter Shellden yakıt aldım Rolantide ses çekiş ve seste farklılık oldu bunu belirtmek istedim.Benzinli aracım varken böyle bir durum yaşamıştım aslında ilk aracımdı şehir dışında 95 oktan almıştım ve acayip bir ses vardı araçta yakıta hiç ihtimal vermemiştim dedim motorun vidası filan çıktı motor sallanıyor heralde arkadaşın tavsiyesi üzerine 97 oktan almış ve çok şaşırmıştım şimdi aynı durumu dizelde yaşadım hayret ettim.Titreme kalmadı gibi yalnız motorda yine bi zarıltı var bir usta volant arızası olabilir ses ona benziyor demişti bununda üstüne gideceğim :)

benim araç sabah soğukken zor ve çarıltılı iştahsız çalışıyor
akü ölçtüer sıfır taktılar gene aynı
egr temizlenecek marş dinaması bakılacak dediler egr temizlendi marş kömürü deişti yeni akü taktılar gene forultulu çarıltılı çalıştı motor soğukken yapıyor ısıtma bujisi deişti yine aynı motor zorlamalı iştahsız niye acaba? volantmı yoksa

marş motorunun güçlendirilmiş ile olanı değişmesi gerekiyor.

Geri