araba siparişi

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar artık bu işi noktalıyorum..yalnız sipariş verdikten ne kadar sonra arabanın teslimatı yapılır bilmiorum ve çook merak ediorum?

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar artık bu işi noktalıyorum..yalnız sipariş verdikten ne kadar sonra arabanın teslimatı yapılır bilmiorum ve çook merak ediorum?

arabaya göre degisir. ellerinde varsa hemen alabilirsin yada özel yapim rolls roycelarda oldugu gibi en az 1 sene bekliyebilirsin..

Hayırlı olsun arkadaşım ne almaya karar verdin ?

hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın

alpasch' Alıntı:
arabaya göre degisir. ellerinde varsa hemen alabilirsin yada özel yapim rolls roycelarda oldugu gibi en az 1 sene bekliyebilirsin..

hocam aldığım duyuma göre bayi bize teşhirdeki arabayı bile werse plaka falan teslimat 4-5 gün sürer dedilerr

bayağı bi sıkıştırsanız teşhiredeki arabayı 1 günde verirler ama trafiğede bağlı tabiki

ama sizin istediğiniz şekilde 4-5 gün sürmesi normaldir

biz vitoyu aldık bayram tatili derken 2 hafta sonra geldi en son plakacıda saç kalmamış 3 günde oradan bekledik bir günde gıcıklık olsun diye biz gidip almadık etti mi 20 gün :D :D

mematibaş' Alıntı:
hocam aldığım duyuma göre bayi bize teşhirdeki arabayı bile werse plaka falan teslimat 4-5 gün sürer dedilerr

ben sıfır aldım seninde dediğin gibi elinde olan aracı verse bile işlemler olduğu için 4-5 gün sürüyo

hayırlı olsun;)

Geri