araba siparişi

arkadaşlar size birde bir sorum olacak..bana izmir opaz daki satış memuru makyajlı astra daki farların halojen olduğunu söledi..yani farlar beyaz ampullü mü olacakk??bilen warsa?
teşekkürler!!

öncelikle şimdiden hayırlı olsun araçınız,,,halojen farlar beyaz ampüllü değildir.......renk olarak benimde tercihim siyah kesinlikle çok farklı oluyo araba siyah renkle,,,,evet kir ve toz kısmı bu işin zor kısımı ama sizi bu kirli hali çok rahatsız etmiyosa bence önemli değil,,,,araba sizin yani dışardan biri gelip bu araba tozlu kardeşim yıkat şunu diycek hali yok :) yoksa türkiyenin bu tozlu ortamında yıkatın ertesi gün bi daha yıkalın illaki toz oluyo,,,,ama siyah için değer bence...............karar sizin tabiki bunlarıda göz önüne alın..............

astra h 'ın ilk tanıtımı moonland,sonraki baskılarda da şimşik giri olarak karşımıza çıktı.Benim kişisel fikrim MOONLAND olsun,A3 dahi aynı rengi kullanıyo(pigment farkıyla),siyah alırsan başına bela olur,elinde bezle gezersin arabanın etrafında sürekli

Benim aracım beyaz valla yıkıyorum ertesi günü bakıyorum leş gibi siyah al en azından daha karizma durur ama tercih senin tabiki ...

neden ellerindeki arabayı vermek 4-5 gün sürüyor.Ben diyarbakırdan araba aldım plaka ankaradan geldi 2 nci gün teslim aldım.diyarbakır plaka olsa aynı gün teslimdi.nasıl iş anlamadım.kırşehirden aldım aynı gün kredi bile çıkardılar teslim ettiler.plaka kırşehir di.bunların iş takipcilerinde sorun vardır..az veriyorlardır avantayı :)

Tebrikler kardeşim,avanta az olursa,lavanta çok olur mu hiç?:D Ama bi de tam tersi var bunun.Lavanta çok geliyo yani.Bir arkadaşımız Şenyıldız'dan aksesuvar getirtti 2002 audiA4 için yurt dışından,normalde max. 30 iş gününde eliinizde olur demişler.Bizimki paranın tamamını peşin vermiş,aradan 2 buçuk ay geçti,arkadaşın elindeydi sonunda,arkadaşımızın elinde olan şey parçaydı :) .Her hafta başı da telefonla ''geldi mi geldi mi'' diye sormaz mı?Kendisi de foruma üyedir,mesajlarınızı bekliyoruz eli dolu,mavi gözlü,uzun boylu ve akıllı zeki kardeşim benim:kop:

Aranızda trde satışı olmayan aracı özel siparişle getirtmeyi deneyeniniz oldumu?

coRSac' Alıntı:
Aranızda trde satışı olmayan aracı özel siparişle getirtmeyi deneyeniniz oldumu?

evet 2 sene önce kuzenime corvette getirtmeyi denedik kıbrıs üzerinden araştırdık falan filan arabayı kıbrısa sokmamız 50 liraya cıktı TÜRKİYE ye sokmamız 120 yi buldu
sonra vazcaydık:):):)

Benim dediğim tam olarak bu değil ama saol genede örneğin corsad 1,7 cdti almanyada satış ta olan bi araç tr ye getirme durumu gibi ben sorduğumda siparişinizi opel türkiyeye iletiriz fakat sonucu ne olur bilemem demişlerdi o anlamda sordum olumlu cevap geldiği oluyor mu diye ?

Geri