Aracımda herhangi bir arıza yok,yol bilgisayarındada zaten görünmüyor,aracım rolantide titreme yapmıyor ve konu başında belirttiğim gibi saat gibi çalışıyor,kesiklik yada rolanti dalgalanması yok,hareket edeceğim zaman stop edecek şekilde devir düşmesi yok,ses olarak evet zırıltı şeklinde vardı ama konu başında anlattığım kısımlar sabitlenince sesler kesildi,sadece arada 2000 devirlerde devrin geri dönüşü esnasında hafif bir zırlama var ama titreme gaza basınca hafiften başlayıp 3000 devire kadar artarak devam ediyor ve 3000 binden sonra 6500 devirede çıksam aynı şiddette kalıyor ve devir geri dönüşleride aynı şekilde titreşimli oluyor,debriyaja basarsam kesiyor titremeyi ki buda aktarma organlarında sorun olmadığını gösterir,aksi halde yolda giderken her şekilde yapması gerekirdi,aracın volant yada sentesinde sıkıntı olsa sizce yolda hissettirmez mi araç kendisini,benim araçta yolda yani gidişinde hiç problem yok,yığılma,kasılma,bağırıp gitmeme,gaz yememe,performans kaybı,yağ yağma,su eksiltme,direksiyonun sağa sola çekmesi,yada belirli km den sonra direksiyon titremesi,performans kaybı,devirlenememesi,bu sorunların hiçbirisi yok,motor kulaklarına bir daha baktırayım vede şanzıman takozuna,belki subablar sıkıyor yada gevşek kalıyor diyeceğim ama hani rolantide hissettirmeyip devirlenince sallasa,yakıt olarak rektefeden sonra arttı yakıtım ama öyle aman aman değil,önceden yol bilgisayarında rolantide 0,6 lt yi görüyordum,şuan en düşük gördüğüm çok çok nadir olarak 0,7 ama genel olarak 0,9-1 bunu motor yeni yapıldı ya kısmına bağlasak sanırım olmaz çünkü artık 10 bin km oldu,parçaların rodajı çoktan bitmiştir diye düşünüyorum,geçtiğimiz haftasonu çalıştığım için gidemedim ama bu haftasonu sabahtan eksozcudayım,sonra kontrollerini yaptırıp yola çıkacağım,birkaç göz daha görsün bakalım onlar ne diyecek,sonra adres yine veli usta,bu sorun çözülene kadar çok başını ağrıtacak gibiyim ustanın,her ne kadar o haklı olarak çalışmasında bir problem olmadığını belirtse ve devir artışındaki titreşimi kendide onaylasa bile,başka neler olabilir arkadaşlar,yardımlarınız için teşekkürler,yorumlarınızı bekliyorum...