arabadan sigara kokusunu nasıl atıcam

opel_vectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar yaklasık 1 aydır arabada sigara içiyorum ama artık bıraktım şimdi arabada bi sigara kokusu kaldı bunu nasıl atıcam oto kuaför harici fikri olan war mı 4 camı acıp havalandırm ayapıyorum işe yarıyor

Oto kokularını falan kullan(ama ön kaloriferlere takılanlardan değil) ve fırsat buldukça aracın kapılarını açıp iyice havalandır ...

polen filrenızin temizliğini gözden geçirin, ve her sigara içişinizden sonra aracın hava değişim düğmesinde 4 kademede (en yüksek) seviyede hawa transferine gecmesini sağlayın (ön panel hawalandırmalarından)..

döşemelerinizi ve koltuklarınızı arab sabunu kullanarak silin ve temizleyin.(kulağa ilkel gibi gelsede her galericinin vazgecemediği teknikdir)

ve küllüklerinizi cıkarıp suyla temizleyin..
not: genel olarak kokuyu yayan kısın arka camın halıfleksleridir, hava değişiminin daha yetersiz kaldığı bölüm oralarıoda iyice temizlerseniz kokudan eser kalmaz.
zevkinize uygun güzel bir kokuda her türlü yanar.. :D

letitout çok güzel açıklamış, İmkan ve zaman varsa çözüme bu yolla ulaşabilirsin.

Ben olsam koku çok rahatsız edici düzeyde ise, oto kuaföre sokarım, yaz da geliyo şöyle iç, dış güzel bir temizletirim arabayı...

aır wıck ın kavanoz halinde kavun kokusu var turuncu mango yazıyo üstüne ondan al koltugun altına koy çok güzel oluyo ne koku kalıyo ne bişey sadece kavun kokuyo içerisi ferah ferah

kalorıfer petegıne takılan kokudan kullanmada ne yaparsan yap:mad: :mad: :mad:

:good:
aır wıck ın kavanoz halinde kavun kokusu var turuncu mango yazıyo üstüne ondan al koltugun altına koy çok güzel oluyo ne koku kalıyo ne bişey sadece kavun kokuyo içerisi ferah ferah

gerçekten çok yoğun ama rahatsız etmeyen çok güzel bir koku,bende kullanıyorum başka hiçbir kokuyu almıyorsun arabaya binen herkes bayılıyor, tavsiye ederim... ;)

arabanın içerisini ve koltuklarını halı yıkama makinasıyla yıka ve bir daha lütfen içmeyiniz

Geri