Hala gelen ugultunun sesini bulamadim gitti poryalara bilyalara on takimlara baktirdim birsey yok giderken bozuk yollarda gelen ugultu gibi ses cok nadir nayif bir tuhaf ugultu derinden gelen jantlardan olabilirmi sizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Good year egale sport lastigim var 2015 50 17Lastik deseninden bile olabilir.
Evet baktirdim sanjimanda vites her gecisinde var ses bostada var seshocam teker rulmanlarına ve şanzumana baktırdın mı?
Baktirdim 3 tane rotcuya goturduk hic biri birsey yok dedi zaten ses 80km gecince geliyor lastik sesi gibi ugultuhocam boşta da yapıyorsa tekerlerin rulmanlarına tekrar baktırmanı öneririm. özellikle arka teker rulmanları..
Eski aracımda bende teker bilyasına takmış durumdaydım. Değiştirdiler fakat ses devam etti. Sonra anladım ki sesin kaynağı çelik jantlardaki küçük eğiklikler ve lastik desenleri İstanbul Şirinevlerde iyi bir oto lastik tamircisi var ve çok iyi jant tamiri yapıyor. Jant başına 40tl alıyor yanlış hatırlamıyorsam. Sizin anlattığınız sorunların aynısı yaşıyordum, 90 km/sa süratten sonra araba hem ötmeye başlıyor hemde 130'dan sonra titreme yapıyordu. Madem rulmanlarda sorun yok, jant ve lastikleri kontrol ettirmenizi öneririm.
Saygılar.[/QUOTE
Ozaman oraya gitmekte fayda var benimde jantlardan sanirim lastikler yeni cunku