Arabadan sogudum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Hala gelen ugultunun sesini bulamadim gitti poryalara bilyalara on takimlara baktirdim birsey yok giderken bozuk yollarda gelen ugultu gibi ses cok nadir nayif bir tuhaf ugultu derinden gelen jantlardan olabilirmi sizce

Lastik deseninden bile olabilir.

Konu guncel

hocam teker rulmanlarına ve şanzumana baktırdın mı?

hocam boşta da yapıyorsa tekerlerin rulmanlarına tekrar baktırmanı öneririm. özellikle arka teker rulmanları..

Eski aracımda bende teker bilyasına takmış durumdaydım. Değiştirdiler fakat ses devam etti. Sonra anladım ki sesin kaynağı çelik jantlardaki küçük eğiklikler ve lastik desenleri :) İstanbul Şirinevlerde iyi bir oto lastik tamircisi var ve çok iyi jant tamiri yapıyor. Jant başına 40tl alıyor yanlış hatırlamıyorsam. Sizin anlattığınız sorunların aynısı yaşıyordum, 90 km/sa süratten sonra araba hem ötmeye başlıyor hemde 130'dan sonra titreme yapıyordu. Madem rulmanlarda sorun yok, jant ve lastikleri kontrol ettirmenizi öneririm.

Saygılar.

Eski aracımda bende teker bilyasına takmış durumdaydım. Değiştirdiler fakat ses devam etti. Sonra anladım ki sesin kaynağı çelik jantlardaki küçük eğiklikler ve lastik desenleri :) İstanbul Şirinevlerde iyi bir oto lastik tamircisi var ve çok iyi jant tamiri yapıyor. Jant başına 40tl alıyor yanlış hatırlamıyorsam. Sizin anlattığınız sorunların aynısı yaşıyordum, 90 km/sa süratten sonra araba hem ötmeye başlıyor hemde 130'dan sonra titreme yapıyordu. Madem rulmanlarda sorun yok, jant ve lastikleri kontrol ettirmenizi öneririm.

Saygılar.[/QUOTE
Ozaman oraya gitmekte fayda var benimde jantlardan sanirim lastikler yeni cunku

Geri