Ynt: Opel Odakta Yaşadıklarım
Kesinlikle katilmiyorum abi. Mersin'de ki serviside araci satmadigim zamanlardan bei tavsiye ediyorum. Odak her araca hizmet satiyor, ticarete daha donuk oldugu icin guleryuz sart. Ama servis baglaminda degerlendirirmemiz gerekiyor. Bu açıyı nazara aldigimizda forumdan ogrendigim sevislerden kesinlikle bir adim onde bir servistir.
DERSİMLİ link' Alıntı:Hocam opel balkan servisinin müdiresinin bana söylediği aynen şuydu ben kendilerine opel bu sekilde davranarak musteri kaybeder saddce dedigimde ooo bir siz degilsinizki yuzbinlerce arac satiyor bu firma dedi ve konusmamiz boyunca oyle kotu bir tutum sergilemistiki bende kendisine o yuzbinlerce insanin sayesinde ekmek yiyorsunuz vu o insanlardan biride benim demistim. Diyecegim odakta cok sorun yasadim işi gevsek biraktıkları için zarara uğradım ama şunu söylemek zorundayım diğer servislere nazaran odak bir gömlek öndedir.
Kesinlikle katilmiyorum abi. Mersin'de ki serviside araci satmadigim zamanlardan bei tavsiye ediyorum. Odak her araca hizmet satiyor, ticarete daha donuk oldugu icin guleryuz sart. Ama servis baglaminda degerlendirirmemiz gerekiyor. Bu açıyı nazara aldigimizda forumdan ogrendigim sevislerden kesinlikle bir adim onde bir servistir.