Arabadan TRT payı alınacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru söylüyoruz da bu milletin %47'si yani neredeyse yarısı bu uygulamaları haklı görüyor olmalı ki sonuç ortada.

Biz ancak burda 3-5 yorum yapra deşarj oluruz ma 3 gün sonra paşa paşa öderiz.

Doğru söylüyoruz da bu milletin %47'si yani neredeyse yarısı bu uygulamaları haklı görüyor olmalı ki sonuç ortada.

Biz ancak burda 3-5 yorum yapra deşarj oluruz ma 3 gün sonra paşa paşa öderiz.
Yaptırım olarak elden fazla bir şey gelmeyince biz de buralarda deşarj olmakla yetiniyoruz :). Sonuçta kervan yürümeye devam ediyor :(.

sokun teypleri :D

trt dediğin yer çiftlik o kadar gideri karşılamak için yeni yeni şeyler buluyorlar

şu trt ye katkı biçok şeyde var. lotolarda,piyangoda,hatta kullandığımız elektrikte bile var.(elk. faturalarında yazıyor trt payı diye).eskiden trt çalışanları bi ay tek,bi ay çift maaş alıyorlardı hala öylemi acaba???
işin tuhaf yanı bizim evde hiç trt izlenmez,uydu cihazındaki yeri kaçıncı kanalda onu bile bilmiyom.

trt dediğin yer çiftlik o kadar gideri karşılamak için yeni yeni şeyler buluyorlar
Klasik devlet anlayışının bir ürünü. Daha fazla maaş alsınlar diye koyma adamlarını oraya, koyma yandaşlarını oraya, onları oralara dizi dizi sıralarken vatandaşa mı danıştın da şimdi benden daha fazla para istiyorsun. Kurum da kurum olsa bari, yönetimi evlere şenlik. Aylarca kendisine bir başkan seçemeyecek kadar da basiretsiz. Onca özel televizyon ve radyo kanalları var. Şimdi bu onlara karşı yapılan bir haksızlık değil mi? Hani sen AK tın ne oldu da rengin değişmeye başladı? Kardeşim ben TRT MRT seyretmiyorum, TRT nin radyo kanal frekanslarını bile bilmiyorum. RTE almadığı ekmeğin, içmediği suyun parasını ödüyor mu ki ben seyretmediğim, dinlemediğim kanalların parasını ödeyeyim, daha neler ya, vatandaş olarak çok mu salak mı görünüyoruz :mad::mad::mad:?

mp3 vergisi de gelir yakında pclerimize de keserler vergiyi..
:mad:

Geri