arabam çalndı arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi büyük geçmiş olsun. gözümüz arabanda inşallah biryerde denk gelir. esertepe taraflarına bak derim genelde hırsızlık arabalarını oralara götürüyorlar.ama emin ol bence sadece gezmek için almışlardır. içini ferah tut Allah ın izniyle bişey olmaz.

gecmis olsun. Benim evim o taraflara yakin. Olurda gozume carparsa yardimci olurum.

Bu arada immo. filan artik bir ise yaramiyor. Adamlarda hersey var. Son model BMW, Mercedes filan bile caliyorlar.

Aslinda bir oneride bulunmak istiyorum. Benim aracim 90 model oldugundan dolayi biraz problemli. Yurtdisindan ozel olarak GPS tracker getittiriyorum. 12 voltla calisiyor. Gogusun icine monte edin. Akuden alin voltaji. 7\24 araci takip etme olanagi sagliyor ve fiyatlari da fazla pahali olmadigini dusunuyorum. 300-400euro\500-600dolar araligindaydi yanlis hatirlamiyorsam.

abicim bende malatyada konuyla ilgileneceğim. trafik polisi arkadaşlarımada plakayı vereceğim inş. bulunur.

mdgencer sana katılıyorum araca takılacak bir çhiple aracı internet üzerinden takip edebiliyoruz ve istediğimiz anda aracı istop ettirebiliyorum.bence çok mantıklı düşünmek lazım birde para.........

Geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun bunu yapanlarada yaziklar olsun

geçmiş olsun kardeş, inşallah kaskosu vardı arabanın.

gecmis olsun. Benim evim o taraflara yakin. Olurda gozume carparsa yardimci olurum.

Bu arada immo. filan artik bir ise yaramiyor. Adamlarda hersey var. Son model BMW, Mercedes filan bile caliyorlar.

Aslinda bir oneride bulunmak istiyorum. Benim aracim 90 model oldugundan dolayi biraz problemli. Yurtdisindan ozel olarak GPS tracker getittiriyorum. 12 voltla calisiyor. Gogusun icine monte edin. Akuden alin voltaji. 7\24 araci takip etme olanagi sagliyor ve fiyatlari da fazla pahali olmadigini dusunuyorum. 300-400euro\500-600dolar araligindaydi yanlis hatirlamiyorsam.
Evet Olay Budur
Maddi imkanları olan için

abicim gercekten coook cook buyuk gecmıs olsun. ins en yakın zmandaa arabana kavusursun ve o adamlar daa bulunur bilrim o acıyı bızım ewe girip kasa goturuldugunde de bende aynı duyguyu yasamıstm:((

Geri