arabam çalndı arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun kardeşim Keçiören taraflarında gözüm yollarda olacak inşaallah kısa zamanda bulunur.

geçmiy olsun en kısa zamanda bulunur inş

Kardeşim çok geçmiş olsun diliyorum.Allah inşallah en yakın zamanda seni arabanla kavuşturur diyorum.Ayrıca hırsızlarında Allah binbir belasını ve o arabanın onlara nasip olmamasını canı gönülden diliyorum.Tekrar geçmiş olsun

Allah'ım kimseyi kötü kişi ve işlerle karşılaştırmasın. Karşılaşırsan kötü. İnşallah kolay bir çıkış yoluda nasip eder ve aracın bulunur. Arabanın fiyatı kadar para kaybetsen bu kadar üzülmezsin.
Tez günde bulunur inşallah. Sonuçta alın teri...

geçmiş olsun
kısa zamanda bulunması dileğiyle

arkadaşlar herkese teşekkür ederim. allah kimsenin başına vermesin

vallahi çok üzüldüm tez zamanda bulunur inş.,ankara dışınada çıkablir ist-anadolu yakasında gözüm zeytn gri vectra b lerde olucak:(

arkadaşım bende ankarada 300km yol yapıyorum bende bakarım çok geçmiş olsun sitelerin arka mah ve ulus hıdırlık civarını bi dolaş taksici olduğum için çalınan arabaların çoğu bu bölgelerden çıktığını biliyorum.arkadaşın doğanı çaldılar geçen hafta polis gece yarısı aramış aracınız nerde diye sormuş evin önünde demiş plakayı vermiş polis aracın plakasını doğrulayınca ulus çinçin dediğimiz yerde olduğunu söylemiş gecenin bi yarısı gidip aldı sadece teyibi almışlar neyse büyük geçmiş olsun bulunur ankara sıkı denetim altında içini ferah tut duraktan arkadaşlarada vereceğim plakanı

geçmiş olsun

abi geçmiş olsun yapabileceğimiz bişi olursa.....

Geri