naylon sadece arka koltukta vardır dayıma aldığımız corsada. km sayacıda 11 gösteriyordu mumuda gözümün önünde temizlendi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tesekkurler ben naylonunda değilim.sadece arabalarla ilgili pek bi bilgim yok. adamların davranısları o sekilde olunca bide naylonsuz olunca acaba dedim
Bende Ankara Reis ten aldım bu kadar terbiyesiz,ilgisiz,alakasız bir şirket görmedim. Arabayı satana kadar kuyruk olurlar sonrasında ilgisizlik diz boyu. Her yönden servis te bile illallah dedirttiler. Kapısının önünden geçmiyorum artık Allahım sen beni Reis belasından koru Boşa bir şirket onların yaptığı işi dağdaki çoban dahil herkes yapar ama Aysun Kayacı yı bilemiyeceğimbende geçen hafta reis opelden yeni astra sedan aldım. 8 km idi aldığımda. naylon da yoktu koltuklara sormadım neden yok diye aklımada gelmedi.
bende geçen hafta reis opelden yeni astra sedan aldım. 8 km idi aldığımda. naylon da yoktu koltuklara sormadım neden yok diye aklımada gelmedi.
Bu boyalı kazalı arabalar neden hep ankara bayilerinden çıkıyor?
arabayı teslim alırken km bilgisine bakmamış mı benim saf vatandaşım?
eğer bir araç bayi teslim 7 km'nin üzerindeyse sıfır sayılmaz.