Önemli olan o zaten nadir abi, usta o kadar parayı alsın eyvallah ama karşılığında hakkını versin o paranın en azından huzurlu olur parayı veren insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlısı olsun 5.000 lira azda değil belki yurt dışında parçaları daha önce getirip bu işi daha uygun fiyatlara kapatabilirdin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam eni konu sıfır yapmışsın motoru. İnşallah istediğin gibi olur ve uzun yıllar kazasız belasız kullanırsın. Resim çekip bu esnada da paylaşırsan güzel olur kanımca
Hayırlısı olsun 5.000 lira azda değil belki yurt dışında parçaları daha önce getirip bu işi daha uygun fiyatlara kapatabilirdin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E para verilmiş iş bitmiş artık.. Hani davası olmaz derler o hesap.. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sorunsuz sıkıntısız ve en mühimi kazasız uzun yıllar binmek nasip olur.
araç 2.2 motor olunca birde dizel olunca işler değişiyor maalesef yaş arttıkça piyasada parçası zor bulunup altın gibi oluyor,hayırlı olsun,inşallah sorunsuz kullanırsınız artık.
kardeşim RABBİM güle güle ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. artık olan olmuş pazarlık bitmiş araban yapılmış inşallah sana daha başka sıkıntılar çıkartmaz bunları en iyi yaşayanlardan biri benim senin yaptırdığın işi ben malesef iki kere yaptırdım. ilk yaptırdığımda iyi kazık yedim ikincide samimi bir arkadaşımdı daha ucuza yaptırdım. şimdi de paşalar gibi biniyorum.ALLAH kaza bela vermesin...