arabamda kertenkele gördüm napabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkaann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: arabamda kertenkele gördüm napabilirim?

Bence doğal düşmanını bulup arabaya salın, sonra ikisini birden çıkarırsınız.Tabi doğal düşmanın ayağına salmadan önce ip bağlayın:)

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Bence doğal düşmanını bulup arabaya salın, sonra ikisini birden çıkarırsınız.Tabi doğal düşmanın ayağına salmadan önce ip bağlayın:)

Bu tavsiyeyi çok beğendim.  greatt
Kertenkeleler ile kedilerin iyi geçinemediği bilinir. Hem arabaya kedi sokarsanız çıkarmasıda kolay olur.  :)

Kedi Ve Kertenkele

Burada da dilini ısıran bir kertenkeleden kurtulamayan kedi var  ??? 005hihih

Kertenkele Kedinin dilini ısırdı - Lizard bite the cat's tongue - kim kimi avladı MAY 2012

GNSpower link' Alıntı:
Süleymancıksa bereket getirir, öldürmeyin. Belki arabada yüksek sesle metal benzeri kulak tırmalayan bir müzik açıp bagaj kapağını açık bırakırsanız kendiliğinden kaçabilir.
Süleymancıkla ilgili söylediğiniz herşeye katılıyorum, fakat üstadım Metal kulak tırmalayan bir müzik türü değildir ya da herkes için öyle değildir diyelim :)

aliceinchains link' Alıntı:
Süleymancıkla ilgili söylediğiniz herşeye katılıyorum, fakat üstadım Metal kulak tırmalayan bir müzik türü değildir ya da herkes için öyle değildir diyelim :)

Yok yok, metal müzik sesi çok açınca hayvanlar için kulak tırmalar. Yoksa benim gibi Opeth, Children of Bodom, In Flames, Moonspell, Therion vb. dinleyen adama metal kulak okşayıcı gelir. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Yok yok, metal müzik sesi çok açınca hayvanlar için kulak tırmalar. Yoksa benim gibi Opeth, Children of Bodom, In Flames, Moonspell, Therion vb. dinleyen adama metal kulak okşayıcı gelir. ((:
Oooo süpermiş, şimdi oldu :)

Arabayı satın yeni bir astra alın :D

mükemmel tavsiyelerde bulunmuşsunuz teşekkür ederim =)) kapıları açıp çubukla hayvanı korkutup kaçırayım dedim ama o arka koltuğun altına girdi walll ordan nasıl çıkacağını kendi bile bilmiyodur ama kedi fikrini bi deniycem greatt

vehicle_dynamics link' Alıntı:

bravoo bravoo

Geri