Arabamı Gördünüzmü??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kitap gibi araba sorunu da a<zdır inşallah

hayırlı uğurlu olsun..vectrana bebeğin gibi bak..o arkadaşların senin bu arabanı çekememiştir ondan hyundai al sıfır demiştir.zaten belli onlar arabadan anlamıyor.kazasız belasız arızasız olarak bin...

arkadaşların sana teneke al demişler, sen gitmiş tank almışsın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...

sdc10912i.jpg

İki ay önce aldım...Nasıl görünüyor hata mı yaptım acaba bazı arkadaşlarım keşke sıfır araba alsaydın dediler (Hyundai falan) 22.750 ye aldım 2003 108.000 de elegance iyi mi sizce
onu size diyen arakdaşlarınıza sadece gülümseyin geçin... hyundai ile vectrayı kıyaslayan mantıkta olan adam zaten arabadan anlamıyordur.. yüksek performans beklemeden ama çok oturaklı olarak binebileceğiniz güvenli arabalrdan birini almışsınız... hayırlı uğurlu olsun.. gerçi ben vectra mı satıp focus aldım ama olsun:D

hayırlısı olsun kazasız belasız güLe güle kullanın bence çok iyi bi seçim arabanız harika sanruf falan da var daha Ne oLsun rengide güzeLmiş fazLa yok bu renklerden

Aracınızın ma$allahı var kazasiz belasiz binmeniz dileqiyle..
doqru kararı zaten vermişsiniz..

sıfır bi araba alıp ne akdar zarar edileceğini herkez biliyor zaten..

bide hyundai demişler..oylama yapalım 1oo kişiden 5 kişi cıkmaz bunu söyleyebilecek :D

hayırlı olsun bu donanım ancak 5.20 var ona göre kıymetini bilin

Geri