Ahmet , ışıldıyor maşallah.Kazasız belasız.Bu arada Turtle wax yabana atılacak bir marka değil.Hatta bazı ürünleri Amerika'da Meguiars' tan bile pahalı ve daha fazla tutuluyor.
ÇBS BELCO cuyuz abi biz, halkın adamıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet , ışıldıyor maşallah.Kazasız belasız.Bu arada Turtle wax yabana atılacak bir marka değil.Hatta bazı ürünleri Amerika'da Meguiars' tan bile pahalı ve daha fazla tutuluyor.
Folyoyu soksen nasıl olur ???
Arkadaşımdada combo var beyazı maşallah daha 2 tane güzel temiz combo gördüm birisi bu diğeride arkadaşımdaki zenon vs çok tatlı gösteriyor aracı
Ticari arabaya ne zenon'u kardeşim diye dalga geçilip tepki aldığımdan dolayı yaptırmıyorum
bence yaptırın derim arkadaşta olan arabada ticari amaçla kullanılmıyor zaten 1.7 olması lazımdı yazılım falan attırdılar cok memnunlar,zenon krom korumalıklar falan bütçem olsa combo kesinlikle düşünürüm
İlk defa böyle düşünen birine rastladım eyvallah hocam
küçük araba fazla sevmem oldumu bagajlı geniş olacak comboyla tatile gittiğimizde o kadar rahat etmiştikki yayıla yayıla 3 kişi Allah kaza bela vermesin