Arabamın Ederi nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Firaty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yüksek fiyat yazmışsın. ben olsam 19 yazar 17.500 kadar verirdim.

O kadarda dusurmeyın Ben ankarada pazarı gezdım oncekı msjlardada belırttıgım gıbı 18.500-20bin arası gordum

Son düzenleme:
ama senim araba sedan değilki.

2001
Beyaz
Sedan
Tüpsüz
78.000 de
Hasarsız
Comfort
...............

Mayıs gibi 18'e verdim

Yani HB ise ne olmus

ne olacak, tabiki birşey olmaz. Ancak ilanında sedan yazıyor, sanırım arkadaş onun için öyle dedi

Pardon ya hıc dıkkat etmedım oraya :) Uyardıgınız ıcın tesekkur ederım duzeltırim sımdı

sedan ile hb arasında 500 ila 1000 tl fark oluyor

o paralara H kasa astra yokmu ya. bence cok. bakmayın sız ben alıcı agzıyla konusurum ama benım corsanın da benım gozumde ederı 11 lıra. kımler neler ıstıyo şaşarsın. benimkinin ustunde kazasız oldugu halde komple boya var(2000Tl). tavan hariç boyattım. boya canlansın dıye. ısteyen ıstedıgı exper e gosterır. yenı tıp tamponlar (1000 tL). xenon far. muzik sistemi (400 tl) cam filmi(150tl), app plakalar(50tl). sis farları(200tl. gsi ızgaralar(100tl). jantlastik (1000tl), bilstein amortisorler (hatırlamıyorum TL) daha aklıma gelmeyenler. direksıyonda vs hıcbır yıpranma bende de yok. hemde dizel

Son düzenleme:
imzamdaki aracı 23 e aldım fikir olması açısından

o paralara H kasa astra yokmu ya. bence cok. bakmayın sız ben alıcı agzıyla konusurum ama benım corsanın da benım gozumde ederı 11 lıra. kımler neler ıstıyo şaşarsın. benimkinin ustunde kazasız oldugu halde komple boya var(2000Tl). tavan hariç boyattım. boya canlansın dıye. ısteyen ıstedıgı exper e gosterır. yenı tıp tamponlar (1000 tL). xenon far. muzik sistemi (400 tl) cam filmi(150tl), app plakalar(50tl). sis farları(200tl. gsi ızgaralar(100tl). jantlastik (1000tl), bilstein amortisorler (hatırlamıyorum TL) daha aklıma gelmeyenler. direksıyonda vs hıcbır yıpranma bende de yok. hemde dizel

EE ben nıe hıc ılanlarda goremıyorum O fıyatlara Asra H ?????

Geri