Merhaba değerli dostlarım ,
Öncelikle verdiğiniz değerli cevaplar için teşekkür ederim. Güzel bir hafta sonu geçirmenizi temenni ederim. Daha önce dediğim gibi gibi ben adanada oturuyorum , otoparkı olan sitedeyim ancak arabamın halini görseniz tavanı hadi güneş yanığı ancak yan kısımları park yerindeki arabaların çarpmasından dolayı oluşan boya çizikleri var. Dediğim gibi arabamı seviyorum , ancak kafamın içi karınca yemiş gibi karmakarışık . Şöyleki benim çocukluğumdan beri opel arabalar vardı. Opel Record 1700 , 1998 model Opel Astra Sedan ve şimdiki 2010 Enjoy Astra Sedan . Bu arabaları mukayese ediyorum kalite bakımında en kötüsü bu araba . 1998 model opel Astramın kaportası bu arabadan çok daha iyiydi. İçim burkuluyor ne yapayım diye , özel evim olsa saklarsın bir sıkıntı olmaz. Boyatacağım , 2 gün sonra araba yine aynı olacak. Arabam daha 48000 km de , satayım desem 0 araba alamayacağım enaz 140000 Tl gözden çıkarmam lazım. İkinci el alsam hep hasar kayıtlı , ikinci alacağım ne kadar güvenilir olacak. Sn smihci yorumunda arabayı boyatmadım demiş , akıllı iş yapmış bana göre hiç kimse ile uğraşmamış ve düşük fiyata satmış. Bende olsam aynısını yapardım . Bir sorum olacak bu şekilde arabayı satarsam normal değerinin ne kadar altına gider acaba. Arabamda darbe yok , motoru maşallah problemsiz km.si düşük . Uzun yıllar kullanabileceğim nasıl bir araba alabilirim. Emekliyim. Fazla param yok. Saygılar.