Arabamin Yeni Resimleri

kazasız belasız kullanman dileğiyle allah kaza bela wermesin...

Ya o aynaları bende çok severdim eskiden, ama şu yıkama makinalarına her girişimde ayrı bir stres yaşardım. Normalde girmem ama bazen vakit olmuyor yıkamaya, kirlide dolaşmak istemiyorum..Her girişimde mutlaka aynalardan biri yerinden çıkardı ve içim giderdi. Hele ilk tecrübemde kırıldı sandım nasıl panikledim görseniz. Sırf bu yüzden soğudum o aynalardan, kapanan aynalara özenmeye başladım.Neyseki yeniler kapanıyor...Tavsiyem aracını o yıkama makinalarında yıkatmaman :D

lpg öcü değil ama olsun taktırmayı düşünmüyorum:D
Walla abi öğrencilik zor ama bende senin gibi düşünüyorum:) ne bileyim çooookkk esikiden LPG döneminin başlarında bi tane torosun havaya uçtuğunu görünce insan ister istemez öcü gibi görüyo:( tabiki yani o zamanlar tabi bu kadar güvenliği yoktu ve şuan öle bi olasılık yok ama olsun insan bi kere gördümü ne olursa olsun kabullenemiyom LPG diyince o toros gözümün önüne geliyo:(

bu sefer burak koç kardeşime sesleniyorum sağolsın kardeşim yorumların için

serkan walla ben arada giriyorum o yıkamalara bişe olmadı bu zamana kadar ama aklıma düşürdün artık kesinlikle ben yıkıyacagım.söylediğin içi sağol..

Geri