Araban mı var derdin var.! Otoparkçı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Papirus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kasko yaptırırken iyice okumak lazım sözleşmeyi ucuz kasko işte böle yapıyo adam gibi kaskolarda çok pahalı sanırım. ALLAH muhafaza demekden başka bişe elden gelmiyor

bu park olayı ülkemizin ayıbı bence tabi bu bence olan kısmı ama sizinde bana katılacağınızı düşünüyorum ben en yakın arkadaşıma bile anahtarımı vermiyorum

ya bu nasıl iş be kardeşim ben şimdi otoparka anahtar bırakıyorum ne yani araba gitse havamızımı alacaz şimdi :mad:

babalar ben size göre daa şanslıyım hem apartmanımın arkasında otoparkım var hemde sizdeki kadar park sorunu yok.ama bilenler bilir alsancak sürekli kalabalıktır otopark olmasa sorun olurdu...anahtarlara sahip çıkalım kardeşler:D

..sahtekarlık diz boyu... hadi hayırlısı... nereye böle türkiyem...

bu yapılan sahtekarlığa destek vermekten başka birşey değildir.

valla otoparklara park etmemek vede anahtarı vermemek mümkün olmuyor neyazıkki mecbur kalıyoruz vermeye napalım dışardada park yeri yokki ben kaskoyu 1.700ytl yaptırdım full

Benimde geçenlerde aracıma hırsız girmişti. İçindeki montumu ve onunla birlikte içinde unuttuğum ruhsatı almış. Şansızlık işte 40 yılda bir ruhsat unutuyorum arabada başıma gelene bak. Camı kırıp montta bişi var sanıp almış. Ruhsat gidince çok önemsemedim yeniden çıkarmak ne kadar zor olabilir ki diye. :confused: Ama öyle değilmiş malesef. Yeni ruhsat çıkarmaktan zormuş bu iş. Muameleciye bıraktım bende 350-400'e patlıyor. Aslında kaskoyu bozmamak için çalındı yerine kayboldu diye zabıt tutturdum. Şimdi aklıma geliyor acaba kasko kaybolan ruhsatın bana olan maliyetini karşılarmıydı. Neyse bende ki 10 dakikalık unutkanlık kırılan camla birlikte 400 ytl'ye mal oldu. Aman siz dikkat edin. Ama hani varya bi fıkrada "iyi de kardeşim bu hırsızın hiç mi suçu yok" diye bir söz. Her an arabamıza bişey olacak diye kaskolu olduğu halde tedirgin mi olacağız. Tam bir saçmalık.

Geri