Arabanın üstündeki zift izleri nasıl çıkar?

Zifti çıkarmanın en güzel yolu gazla silmektir. Hem boyayıda besler...

harbiden konu hortlamış:kop::kop:

Sanayağı en iyi temizleyicidir.

merhaba
daha önceleri benimde başıma gelmiş idi. birisi bir kalıp sanayağ al direk zifttin üzerine sür. sanayağ ziftti topluyor boyaya da herhangi bir zarar vermiyor. ziftti temizledikten sonrada güzel bir yıka. olsun bitsin.
ben daha önce bu dediklerimi yapmıştım. inan işe yarıyor. :)

well arkadaşımız doğru söylüyor arkadaşlar. Ben çorluda yağ sanayiinde çalışıyorum. Paket sana yağ böyle durumlarda her derde deva denemesi bedava ben kullanıyorum ziftli bölgelere. Mazot ve benzinde çıkartıyo ama sana yağda başka alternatif. Kolay gelsin...

merhaba
daha önceleri benimde başıma gelmiş idi. birisi bir kalıp sanayağ al direk zifttin üzerine sür. sanayağ ziftti topluyor boyaya da herhangi bir zarar vermiyor. ziftti temizledikten sonrada güzel bir yıka. olsun bitsin.
ben daha önce bu dediklerimi yapmıştım. inan işe yarıyor. :)
Dogrudur, tabiki bunların hepsi bir tecrübedir. Sanaya sadece kahvaltıda işe yaramıyor demekki?:)

bugün aracımın kapılarında bulunan ziftleri sanayağ sürerek kolyaca çıkarttım.bu fikri ortaya atan arkadaşa teşekkür ederim.kolayca çıktı arkadaşlar

benimde başıma geldi ve sanayağ mükemmel temizliyor diğerleri çıkarıyor ama cilayıda düşünmek lazım mat bir arabanız olsun istemezsiniz heralde

Geri