arabasını satanlar kervanına bende katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nanisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: arabasını satanlar kervanına bende katıldım

astraowner link' Alıntı:
hayirlisi olsun umarim istediginz gibi bir arac bulursunuz
ıstedığım gıbı araç buldum ama nasıp değılmış pekı sana yakıtını fılan sorucam frenlerı fılan nasıl bıde 3000 devırde 5.vıteste aracın hızı ne kadar hatırlabılıyormusun

Ynt:

Herkese hayirli satislar dilerim. Daha dun 1.000 km'yi gecti aracim ama bu hayir isleri yuzunden bende satmak zorunda kalirmiyim acaba korkusu var bende de O.o

CALİBRA BG link' Alıntı:
ıstedığım gıbı araç buldum ama nasıp değılmış pekı sana yakıtını fılan sorucam frenlerı fılan nasıl bıde 3000 devırde 5.vıteste aracın hızı ne kadar hatırlabılıyormusun
Yakit manuel benzinli astralar kadardir benim 1.4t kadar yakiyor heralde hic hesabinin yapmadim gercrkten 8 yildir kullanmama ragmen. 9 lt.civaridir yani.  frenlerle hic sorun yasamadim gayet iyi. Muthis diyemem ama tam olmasi gereken kadar sorun yok. yol tutus olarak astradan kotu. 100 kmli hizlara kadarda 1.4t kadar seri performans olarak cunku hafif 1100 kg.3000 devir  5.vites sanirim 90-100 arasi olmasi lazim sonra dener yazarim. 120 de falan 4000 devir ceviriyor biraz yuksek devir seviyor yani. Ses yalitimi yine astradan zayif. Ama tam sehir ici arabasi bakimini yaptir kullan. Coluk cocuk eline dusmemis bulursan almani tavsiye ederim saglamsa.

Sinan hayırlısı olsun be kardeşim. Ev daha önemli kesinlikle, bende evin borcunu bitirip almıştım astrayı darısı başına.

HAYIRLISI OLSUN

firstemperor link' Alıntı:
Sinan hayırlısı olsun be kardeşim. Ev daha önemli kesinlikle, bende evin borcunu bitirip almıştım astrayı darısı başına.
sağol can sen nerelerdesın hıc  gozukmuyorsun bu aralar

Geri