Arabaya çarptılar...

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.:S
Bizimde geçen gün arabaya vurmuşlar,adam 60 yaşında park ederken vurmuş.:S İnmişler bakıyolarmış arabaya adam birden arabasına binip kaçmış.:S
İnsanlara nasıl güvenicez bilmiyorum,bu yaşta bi adam bile bunu yapıyorsa..:S

bu gün şahinin birini altıma alıyodum adam virajda sollama yapmaya çalıştı kafa kafaya geldik kaçmasam girecek altına arabanın

herkese teşekkürler...haklısınız cana geleceğine mala gelsin...sakınan göze her zaman çöp batar...malesef...

buna benzer bır olayda bayramın 3. günü gözümün onunde oldu temranın bırı banketın onunde park halınde duruyordu adam aracı calıstırdı yanındakı ıle sohbet edıyordu o sırada astra yanından gecerken adam bırde aynalara bakmadan bır kalkıs yaptı astranın yan tarafını ezdı valla o anda içim cız ettı.:(

kaza

dün akşam saat 19 da fatihte arabayı sağa çektim aynadan kontrol ettım kapıyı açarken başka aracın arkasından cıkan toyota corolla son anda kapıyı gerı cekmemle az bişey vurdu kendi aynası kırıldı soldakı clıonunda aynasını kırdı.şehir içinde yeşil ışıktan hızla geçmek için sürat yapmış,allahtan kolumu koparmadı.bu tarz adamlar akıllanmaz!!!

çok geçmiş olsun ...

malesef evet ben fotolarını çekip saklayacağım ne olur ne olmaz...en azından satacağımız zaman birazda olsa işimize yarar...

gecmis olsun kardesim ama senin soyledigin cumleyi pek anliayamadim !? yada yanlis anladim sanirim...yani sen arabayi satarken eski fotolarami gosterip satacksin ? GARIP ? !!!

Geri