Arabayi çizdirdim :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun .. walla ehliyetsiz çıkmak çok sorun ben ehliyeti almaya 1 hafta kala içinde amirlerinde olduğu bi çevirmeye denk geldim ve 800 Liranın üstünde bi ceza ödedim.150 LirayLa atlatmışsın bunada şükür ;)

geçmiş olsun.. allah beterinden korusun hepimizi..

herekese çok teşekkürler babam kaskoyu aramış durumu anlatmış anlaşmalı olduğu bi serviste resimlerini çektiler kaskoya yollardılar halloldu bu şekilde

Geçmiş olsun.Tren gibi raylarda araba kullanmıyoruz.Onun için oluyo işte bunlar.Bunla geçmiş olsun.

Geçmiş Olsun, bu seferlik bir şekilde hallolmuş ama arabayı pert edecek şekilde de bir kaza geçirebilirdin (Allah korusun), o zaman durum pek iç açıcı olmazdı.ehliyetsiz trafiğe çıkmamak gerek

öncelikle geçmiş olsun böyle şeyler çok oluyor bundan bir kaç hafta önce aracımı park ettiğim yerden almaya giderken tabi ben arabayı belirli bir mesafeden görüyorum adam gözümün önünde manevra yaparken benim arka tampona vurdu kaçtı gitti :) neyseki sadece boyada bir iki yerde küçük çizik oluştu bir kaç kazadan sonra insan anlıyorki sonuçta tecrübe sahibi oluyosun:) ufak şeyleri kafaya takmamak gerek büyükleri daha zor Allah göstermesin

araba yı bu gün vedik yarın yada öbür gün teslim alcağız gölcük yolu üzrindeki Yılmar opel özel serviste 150 ytl masraf var :(

Geri