Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabamı satacagım yeni araba düşünmüyorum.. kaskosu ne olcak. alıcı kaskoyu istemezse paramı geri alabilirmiyim. kasko yaptıralı 4 ay oldu para peşin ödendi..
ben almıştım bende peşin ödemiştim 10 aylık kaskodan sonra geri kalan 2 aylık miktarı ödemişlerdi ama kaskocu babamın arkadaşı olduğu içinmi kıyak yaptı bilmiyorum tabi.ödenir diye tahmin ediyorum...
peşin ödeme yaptıysan şimdiye kadar ne kadar kullandıysan gün bazında tabiki kesinti yapılıp geriye kalanı öderler.(hesaplamada gün baz alınır)taksitliyse ödeme şeklin satmadan önce ödediğin taksit tutarı gün olarak hesaplanır eyer fark varsa kalan gün kadar ödenir.
ben 2 hafta önce tatıle cıktım 1 yıllık kasko yaptırdım parasını ödemedım tatılden dönunce ıptal ettırdım 2 hafta 70 ytl ama benımkının degerı 25,000 ytl cıkıyor dusuk cıksa daha ucuz olur. ben sadece tatıl ve havaalanına gıtmek ıcın kullanırımda onun ıcın kaskoyu sureklı yaptırmıyorum