En Güzeli Arabamı kendim yıkamaktan bende çok zevk alıyorum. Yavaş yavaş Ben 3. katta oturuyorum.Su saatinin oraya musluk yaptırdım bende aynı şekilde kullanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boya koruma ve iyileştirme işleriyle uğraşan yerlerde elemanların kullandıkları elektrikli cihazlarla araçlara dairesel hareketler uygulayarak boya koruma işlemi yapılıyor.Bence sakıncası olmamalı..Yıkarken bile süngeri ben dairesel şekilde kullanıyorum serkan abi...
Dikkatli okursan yıkama sonrası kurulamadan bahsediyoruz Boya koruma veya polishing cihazlarının hareketlerinden değil...Sence sakıncalı olmamalı ama oluyor işte, hare yapıyor, adamlar hare yapmasın diye dairesel hareketlerle kurulamayın diyor. Hatta polishing veya waxlama sonrası bile temizlerken çizgisel hareketler kullanılır...Gerçi sen daha iyi bilirsin ama videoya da bir göz at derim
arabanizi yikarken durulama suyuna biraz bulasikmakinasi parlaticisi koyarsaniz aracinizda kirec suyu izi kalmaz
Serkan sen bence bir de meguiarsdan bez al biraz pahalı ama mükemmel sonuç alırsın ben bu bezin farklı daha ucuz bir markasını kullandım onda bile harika sonuç aldım.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=76