karlıkları bana satta öyle ver babana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim.
Alfaromeo'nun bu paraları sonuna kadar hak ettiğine katılıyorum.
Fakat , internette en düşükleri bile 12-13'den başlıyor + olarak yakıt ve parça sıkıntısı yaşarmıyım bilemiyorum bunların yanında temizini bulmak herhalde bana 14-15 'i bulur açıkcası bu rakamlara çıktıktan sonra daha iyi bir araç bulabilirim diye tahmin ediyorum.
Reno Megane Coupe buldum 1.6 110 hp 2001 model ön tampon ve kaput değişmiş , kismi boyalı 10.500'e kapora almış sahibi.
İllaki ufak araba olsun istemiyorsanız vectra A lar sağlamlığyla opel kullanıcılarını doyurmuştur bilirsiniz.Öellikle de 1.8 temizini bulursanız birde lpg taktırırsanız hem motorun gücünü yaşar hemde lpg nin ekonomisine doyarsınız.O fiyatlarda en sağlam opeller vectra A lardır; bence.
6) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-145-hp-gsi-28809852/detay
(siteden birisi bunun sahibi)
Bunların dışında deniz abi astrayı satıyor![]()
ben alın diye demiyorum tabiki ama vectra 2.5 den inipde o konfordan o lüksden o performansdan inipde eşşeğe binmek birazda olsa insana koyar bu alfa onun eksikliğini hissetirmez size ben o açıdan düşündüm..
karlıkları bana satta öyle ver babana![]()
![]()
eger istersen benim gsi verim sana ben de dort kapı opele donmek ıstoyorum ne dersin
Rica ederim abi. Malum bütçe kısıtlı olunca pek düzgünü bulunmuyor.Ama o corsa bencede iyi.Onun dışında izmirdeki kırmızı astra gsi da diri duruyor.
Hayırlısı olsun abi.1.6 senin için daha iyi 2.0 2.5 lerden bi kurtulmuş olursun 1.6 yakıt olarakta iyi olur.Megane Coupe buldum 2001 model 160.'de
Deri koltuk , sunroof 1.6 motor Cd Changer kısacası kendi klasmanında full sayılacak bir araç kısmet olursa ona niyetlendim teklif verdim olursa alacağım.