araç alacaklar aman dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugün çok kalite bir darrbe yiyordum ki,uzatmalarda kurtardım.
2006 astra cdti vardısatılık ve çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile tertemiz ve sorunsuz diye alıyordum.son anda aynı aracı kullanan bir arkadaşımı aradım,araç hakkında bilgi almak için ve alacağım aracı söyledim.ve acı haberi öğrendim.araç bir köpeğe vurmuş ve nasıl olduysa kaporta darbe almamış.ancak alttan darbe almış ve bunun sonucunda hava yastıkları patlamış.ön gögüsü değiştirmişler.bu bilgi beni uyandırdı ve bende vazgeçtim.
2.el araç alacakların dikkatine....

Takla atan araçlarda bile airbag açılmayabiliyor.Önemli olan nokta airbag tetikliyicilerinin darbe almış olması...
Aslında o kadar da önemli bir şey değil,çünkü pert olan araçları bile binilecek hale getiriyorlar.Tabiki fiyat emsallerinden farklı oluyor.(Aşağı yönlü).Ama biniciye gelmez tabi bu durumlar.Geçmiş olsun ne diyelim...

valla ikinci eller hep böyle sorunlu galiba temiz araba varmı ki. memnun olan niye satsınki ?

düzgünse güvenilir yerde toplandıysa fark etmez

arkadaşlar benim ilk arabamla takla atmıştım sene 1997. O arabayı İzmir 3. sanayide topladık ve 2 sene daha bindim. Sonra sattım ve sattığım adamla hala görüşüyoruz, her seferinde "allah senden razı olsun, çok temiz araba verdin bana" diyor. Sonuçta bu arabayı ilk olarak imal edende bir insan evladı. Düzgün bir ustanın eline verilirse fabrikasından daha iyi bile yapıyorlar. (bakınız yeni Corsa lardaki gıcırtı ve tıkırtıların serviste koltukların elden geçmesiyle düzeltilmesi.)

hava yastığı patlamış aracı neden almayacaksınız ki.. arkadaşlarda güzel mesajlar yazmış..

bunlar aracın değeri ile alakalı şeyler olarak düşünülmemeli...

Bence gayet doğal bişey. açılan hava yastıklarının yerine yenilerini takmışlar olmuş bitmiş. O kadar problem edecek bişey yok. Sonuçta kullanılmış araç alıyorsunuz.

elbette her türlü görüş ve öneriye saygılıyım.
ancak dediğiniz kadar doğla bir durum ise,neden benden gizlendi bu olay.
beni sıkıntıya sokan hava yastığı değil açıkcası,en doğla olan gizleniyor ise acaba başka neler gizlendi.
ancak sizlerin görüşleri doğrultusunda bu aracı yarın servise götürüp tekrar inceleyeceğim ve tekrar düşüneceğim.
ilginize teşekkür ederim.

Geri