araç alacaklar aman dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgiyi aldığına bakmıyorda öğretmencilik oynamak istiyor..

sen önce "katlediyorsunuz" yazmayı başar ondan sonra eleştir beni.

Eğer astra hava yastıklarını açtıracak kadar alttan darbe aldıysa klima ve soğutma radyatöründe mutlaka hasar vardır, ve bunların da değişmiş olması gereklidir, ben eski arabamla aynı tarzda 80 km/h hızla tamponun altın kısmından köpeğe çarpmıştım ve radyatörüm eğildiği halde hava yastıkları açılmamıştı, yani sonuçta bu tip bir hasarın alıcıya söylenmemesi hiç hoş değil. Sen söylersin ve istediğin fiyatı da bildirirsin karşındakinin alıp almaması ona kalmış.
Diğer bazı araçlarda hava yastığını pahallı diye takmıyorlar bile 2. el araba alıyorsun güveniliği fazla diye tercih ettiğin aracın kazalı olması yetmiyor bir donanımdan çalınmış oluyor.
O nedenle 2. el araçtan hiç hoşlanmam. 2. el biraç kullanmak yerine kendi aracımı 10 sene kullanmaya razıyım, arabayla karıkoca gibi oluyorsun hiç değilse, huyunu suyunu ne sorunu olduğunu olacağını anlıyorsun.

sayın adnan2833 ;
ben derim ki 2. el araç alıyorsun ufak tefek hatalar çıkabilir, boya olabilir tek tük (değişen olmadığı sürece problem yoktur bence) tamam ama ne olursa olsun en önemli şey başta dürüst olmak gerisi boş, araba alınır satılır vs... ben sizin yerinizde olsaydım eğer bir kere soru işareti "acaba" düştüyse aklıma o arabadan uzak dururdum. daha önce ki arabamda başıma da geldiği için inanın insan arabaya binerken kendini kötü hissediyor. astramı alalı 2 hafta kadar oldu. bu konuda o kadar temkinli olmuşum ki aracımı opis e, computest e ve yaklaşık 7 senedir gittiğim ustama götürdüm hepside astran 1. sınıf demesine rağmen inanamamıştım aracımın bu kadar temiz olabileceğine.nelerle karşılaşıyoruz abi süper araba diye satmaya çalışyorlar bir götürüyorsun ki arabayı kontrole komple boyalı, bir sürü değişeni var vs..(bu iş o kadar zor ki artık insanların dediklerine olan inancınız bir süre süre sonra hiç ama hiç kalmıyor.o yüzden 3 farklı görüşü aldıktan sonra rahatlayabildim.)şimdi kafam çok rahat ve astrama inanın huzurla biniyorum.o yüzden canınızı sıkmayın,acele etmeyin; ne temiz araçlar var piyasada. hayırlısı demek lazım. umarım hayırlısı olur sizin için... saygılar.

köpek değip geçmemek lazım. aracı pert bile edebilir. vuruş hızına vurduğunuz yere göre değişir. ama araç hesaplıysa ve beyendiysen serviste bir kontrolden geçirtip hasar durumunu öğrenebilirsin. ona göre içine sinerse alırsın

valla ikinci eller hep böyle sorunlu galiba temiz araba varmı ki. memnun olan niye satsınki ?
niye?
siz kendi aracınızı iyice sorun yapana kadar kullanıp sonra mı satacaksınız
bi üst model için çok sevdiği arabasını satıyor insanlar gayet normal
2.eller hep böyle sorunlu demek çok doğru değil bence.
hem de adı üstünde 2. el,
sahibi nasıl baktıysa o durumdadır.dürüst bi satıcıdan alıyosanız herşeyini anlatır,isteyen alıcı olur istemeyen olmaz

Geri