Benim kuzende bu işi yapıyor 3-5 kazanıyorum diyor.ankarada yaşamasına rağmen il il gezip aracı Alıp geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü zaman seçimi. Hem sınava hazırlanıyorum dediğin için hemde araç piyasasından dolayı. Ne güzel diyosun 30a satmasam on daha koysam falan diye ama takip et piyasa çok durgun. Üç beş aşağı verdikten sonra her araba satılıyor ama elinde belli parası olan az da piyasadan haberi olan şu zaman mecbur kalmadıkça araba almıyor. Ki sen diyorsun ticaretini yapayım. Bence normal ekmeğini çıkaracağın işini eline alınca giriş bu işlere. Bakarsın piyasa canlanır, tecrübe edineceğin olanaklar çıkar karşına ters yüz olmazsın.
Benim kuzende bu işi yapıyor 3-5 kazanıyorum diyor.ankarada yaşamasına rağmen il il gezip aracı Alıp geliyor.
istedikten sonra vakti gelmiş demektir benim için. Şuan araç piyasası zirve durumda olduğu için emsallerine baktım 35 isteyen bile var. o fiyat aralığında 2007 2008 jetta bile bulunabiliyor. Belki güzel bir fırsattır diye düşündüm görüşünüz için teşekkür ederim
Sen olsan 11 yaşında, orta kalite bir araca 35.000 TL verir misin?
İlla bu işi yapacağım diyorsan;
- Elindeki aracı satma,
- İşe ufak bir bütçe ile başla, Yerli Ford Taunus, Tofaş (Renault seni üzer, zira hem kendisi daha pahalı hem yedek parça onarım giderleri diğerlerinden pahalı) bu iş için daha uygun. 3-4'e alınan bir araç ile 30-35'e alınan bir araçtan edebilecek kar/zarar aynı olmaz. Acemiler için riski düşürmekte fayda var.
- İkinci el araç alan/satan birisi mekanikten, kaporta boyadan, piyasadan iyi anlayacak, güzel bahaneler bulacak, iyi yalan söyleyecek.
- Araçları üzerine almanın belli bir masrafı, üzerine almamanın riski olduğunu unutma.
- Aracı alırken ucuza almalısın.
- Dökük bir araç alıp toplatıp satarım dersen hayatının en büyük hatasını yaparsın.